PP-70 ryöpytti Tampereella

TP-Seinäjoki koki lauantaina harjoituskauden tuloksellisen pohjanoteerauksen PP-70:n vieraana Kaupin hiekalla Tampereella. Kotijoukkue latoi 20 minuutissa neljä maalia loppunumeroiden ollessa 5-0 (4-0).TP:n puolustuksen tärkeimmän pelaajan Mika Kallion puuttuminen työesteiden takia näkyi ottelussa epävarmana oman pään pelaamisena, mutta se ei yksin selitä tylyjä lukemia."Kolmea-neljää pelimiestä huutaa. Muuten on tulossa pitkä kesä", valmentaja Jari Kujala sanoi suoraan.Oranssipaitojen verkko heilahti ensimmäisen kerran, kun Samuli Laitila maalasi seisovan TP-puolustuksen keskeltä vapaapotkun jälkeen. 2-0 syntyi rangaistuspotkusta Petri Niemen rikkeen jälkeen, pilkun laittoi sisään Mikko Kärki. Vartin kohdalla Mikko Mäkelä puolestaan karkasi läpi maalin arvoisesti. Avausjakson nöyryytyksen täydensi Mikko Kärjen toinen rp-osuma, rikkojana alueella oli tällä kertaa Petri Huttu."Hankalaa on, kun koko ajan jahdataan palloa vastustajalta ja sitten kun se saadaan pois, annetaan se väsyneenä takaisin harhasyötöllä", tamperelaisten prässipeliä kehunut Kujala kertoi.35 minuutin kohdalla TP teki kolme vaihtoa ja sai hieman peliä kontrolliin. Silti vielä yksi takaisku nähtiin, kun Jani Nykänen pelattiin läpi vartti ennen loppua paitsiolta haiskahtaneesta tilanteesta. Viimeinen maali syntyi alivoimalla, sillä kotijoukkue sai punaisen kortin toisen puoliajan alussa."Ylivoimallakin peli pyöri omalla alueella eikä meillä ollut kuin yksi maalipaikka. Kaksi seuraavaa ottelua pelataan Kakkosen joukkueita vastaan. Jos emme niissä pärjää, niin sitten ei voi pärjätä Ykkösessäkään", Kujala myönsi.