Provinssi-infoa järkkäreille!

Hei hou. Nyt kun juhannus on saatu lusituksi pois jaloista alkaa valmistautuminen ensi viikonlopun Provinssiin. Tässä hiukan infoa ja liitteitä, joihin kaikkien järkkäreiksi tulevien on hyvä tutustua. Vaikka ihan printata sitten mukaan vuoroon.

Erillinen Provinssi-infotilaisuus SJK-junioreiden talkooväelle pidetään maanantaina 27.6. klo 18 Elinkeinotalolla. Tervetuloa kuuntelemaan etenkin uudet toimijat ja talkooväki.

Alueen kartta

Työvuorot pääleirintä (järkkärit + staff)

Työvuorot lisäleirintä (järkkärit + staff)

Työvuorot ensiapu

–          Tässä SJK-junioreiden järjestyksenvalvonta- ja staff-vuorot sekä ensiapuryhmän vuorot seuran leirintäalueilla Provinssin aikana 29.6. – 3.7.

–          Tarkista vuorosi ja tule paikalle puoli tuntia ennen vuorosi alkua käskynjakoa varten.

–          B, C15/01, C14/02, D13/03 ja E11/05 -ikäluokkien talkooväki ilmoittautuu Pääleirintäalueen (Törnäväntie 29) järkkärikopilla vuoropäällikölle.

–          E10/06, F9/07, F8/08 -ikäluokkien väki ilmoittautuu Törnävän koululla (Törnäväntie 25) vuoropäällikölle.

–          Ensiapuryhmän jäsenet ilmoittautuvat myös Törnävän koululla.

–          Käskynjako ja lyhyt info tehtävistä annetaan ennen jokaisen vuoron alkua, joten ole paikalla hyvissä ajoin (1/2 tuntia ennen vuoroa).

–          varustaudu sään mukaan, ota vaihtovaatteita/sadevaatteita tarvittaessa.

–          Tule mieluimmin pyörällä tai kävellen, mutta jos tulet autolla, niin henkilökunnan parkkialue sijaitsee Pruukin koulun takapihalla (joitakin autoje ehkä mahtuu Törnävän koulun pihaan). Pyöräparkkeja on sekä pääleirinnässä että lisäleirinnässä.

–          Seuran D12/04 -ikäluokka vastaa pullon- ja tölkkikeräyksestä leirintäalueella.

–          Seuran järkkärit, staff-henkilöt ja ensiapuryhmäläiset saavat saapuessaan ruokalipun, jolla saa leirintäalueella sijaitsevista myyntipisteistä yhden ruuan/vuoro (keitto, leipä, vesi).

–          Tule hommiin hyvällä asenteella ja positiivisella mielellä! Olemme palvelemassa festivaalivieraita ja toteuttamassa heille iloista Provinssi-elämystä.

–