Tasapeli Närpiöstä

Kraft – SJK-j/C14 3-3 (2-2)

21 min 1-0 Joakim Storbäck

26 min 2-0 Simon Storgeust

34 min 2-1 Tommi Niskanen

38 min 2-2 Iikka Salo

56 min 3-2 Joakim Storbäck

71 min 3-3 Lauri Pelkkala

SJK-junioreiden C14 haki maukkaan tasapelipisteen Närpiöstä Mosedalin tekonurmella pelatusta ottelusta isäntäjoukkue Kraftin vuotta vanhempia junioreita vastaan.

Ensimmäisellä puoliajalla vieraat nousivat Tommi Niskasen ja Iikka Salon maaleilla tasapeliin oltuaan jo kaksi maalia takamatkalla.Toisella puoliajalla kotijoukkueen Joakim Storbäck teki ottelun toisen maalinsa ja vei isännät uudelleen johtoon, joka kestikin aina kamppailun 71. minuutille.

Silloin vieraiden Lauri Pelkkala nosti joukkueensa tasapeliin ja näin mukaan lähti ihan kelvollinen vieraspiste.

Juhannuksen alla FC Sportin kotona 4-0 voittanut joukkue kapusi näin sarjataulukossa viidenneksi. Kevätkierroksen osalta matsit olivat tässä.