Puheenjohtajan kiitokset

Torstaista sunnuntai-iltapäivään kestänyt Laura Kalmari-turnaus päättyi HJK:n tyttöjen ansaittuun voittoon ilman ainuttakaan pistemenetystä.

Toki tiukkoja otteluita joutuivat hekin pelaamaan. SJK:n oman joukkueen pelaamisen laatu ja tulokset olivat positiivinen asia. Tytöt ja joukkueen johto näyttivät kuuluvansa maamme kärkikymmenikköön eikä mukana oltu vain, koska järjestävä seura pääsee mukaan automaattisesti.

Tällaisissa valtakunnan tason turnauksissa, kuten Kalmari ja Kai Pahlman Palloliitto antaa turnaukselle raamit ja järjestävä seura yrittää täyttää turnaukselle asetetut kriteerit. Omasta mielestäni ja joukkueilta saadun palautteen perusteella rohkenen sanoa, että onnistuimme järjestelyissä ja olemme valmiita hakemaan vastaavien turnausten järjestämisoikeutta tulevinakin vuosina.

Kiitoksen paikka on kaikille järjestelyissä mukana olleille. Kiitokset myös seuran ulkopuolisille; liikuntatoimeen, erotuomareille kouluttajineen ja tarkkailijoineen, maajoukkuetarkkailijoille ja OmaSp stadionin suuntaan unohtamatta ympäri Suomea Seinäjoelle saapuneille ja turnaukseen osallistuneille joukkueille. Yhdessä teimme hyvän turnauksen.

Jukka Saarijärvi

Puheenjohtaja, SJK-juniorit