Puolihuolimaton voitto kotikentällä

SJK-juniorit v Närpes Kraft 2-0 (1-0)26 min 1-0 Miika Asunmaa61 min 2-0 Tommi Kukila (rp)

SJK-juniorit otti kauden viidennen voittonsa yhtä monessa kamppailussa siirtyen Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelosessa kakkoseksi tasapistein sarjaa johtavan Norrvalla FF:n kanssa.

Vieraaksi saapunut Närpes Kraft/2 jäi pelillisesti täydellisesti jalkoihin, mutta kotijoukkueen vaatimaton viimeistely piti numerot inhimillisinä. Kahden maalin lisäksi Joni Rintatalo ja yhden maalin pilkusta viimeisteillyt Tommi Kukila kolauttivat pallon kertaalleen ylähirteen.

Peli oli totaalisesti valkoasuisen kotijoukkueen hallussa. Keskikentällä Joonas Kuivalainen, Tommi Kukila ja Petri Huttu pitivät pallon joukkueensa hallussa pelaten rauhallisesti. Ajoittain ensimmäisellä puoliajalla syötöt olivat kuitenkin hiukan hankalia ja niitä haettiin vaikeisiinkin paikkoihin. Ajoittain olisi voinut ehkä pelata hiukan helpomminkin, mutta hyvä näinkin.

Alakerrassa kotijoukkueella ei ollut hädän päivääkään, sillä Henri Huillan ja Juho Korkealan johtama keskuspuolustus korjasi kaiken, mitä Kraft kohti SJK-junioreiden päätä kohti viskasi. Maalilla Lassi Rahikainen pääsi kokonaisuutena todella vähin töin. Itse asiassa hän joutui torjumaan koko ottelussa kerran kummallakin puoliajalla. Ensimmäisen puoliajan torjunta tuli juuri ennen taukoa ja toisen puoliajan koppi vaparista hyvin lähellä loppua.

Ottelun ensimmäisen maalin teki pelaaja-valmentajista Miika Asunmaa kiertäen nätisti vieraiden maalivahdin ja sijoittaen pelivälineen verkkoon. Toinen maali puolestaan tuli pilkulta Tommi Kukilan jouduttua puolustuksen kaatamaksi. Mies pisti itse pallon varmasti verkkoon nostaen kauden saldonsa viidessä pelissä kahdeksaan maaliin. Nuo osumat pitävät miehen Nelosen maalipörssin ykköspaikalla.

Seuraava ottelu SJK-junioreilla on jo 28. toukokuuta. Pelihän on vierasottelu, mutta Seinäjoella pelataan, eli matsia isännöi Sisu-Pallo.