Sanansa mittainen mies

Sanansa mittainen mies Henri Saranpää on sanansa mittainen mies. Päivää ennen Seinäjoen ensimmäistä paikallisottelua ”Henkka” lupasi tehdä ottelussa maalin ja sen hän myös entistä seuraansa vastaan teki. Mies veti kulmurin suoraan sisään naapuriseuran jenkkiveskari Colin Burnsin suosiollisella avustuksella.”Hyvältä maistui. Aika oikeutettu tulos tuo 1-1 varmaankin oli. Olihan siinä molemmilla paikkoja ja molemmat maalit tulivat vähän puskan takaa”, pohti mies tulosta ottelun jälkeen.”Paikallisotteluksi ihan mukava. Aika kovaa tultiin, mutta niin pitääkin. Se oli meiltä kokonaisuutena kuitenkin ihan hyvä peli. Ensimmäistä puoliaikaa me ehkä hallitsimme, mutta kenttä esti kyllä kummaltakin pelaamisen. Aika paljon tuli pitkiä palloja. Kenttä vain oli niin huono”, harmitteli ”Henkka”.TP-Seinäjoki oli todellakin vahvempi ensimmäisellä puoliajalla, vaikka jakson paras paikka sattuikin Sepsi-78:lle. Edward Anyamkyegh osui poikkiputkeen läheltä, mutta siihen se sitten jäikin molempien osalta.”Maalin jälkeen me ehkä vähän väsähdimme ja Sepsi-78 sai peliä enemmän haltuunsa. Ajauduimme liikaa puolustamaan ja väsy taisi iskeä. Meillä on aika paljon kolhuja, joten se johtui kyllä paljolti siitä. Velipojalla ja itselläni on pikkuisen vammoja, joten siihen nähden peli meni ihan ok. Kyllä siltä tuntuu, että jos Sepsi-78 ei nyt pystynyt meitä voittamaan, niin ei pysty elokuussakaan”, uskoo ”Henkka”, joka palkittiin ottelun parhaana pelaajana.”Meillä on vielä aika paljon 60 minuutin miehiä, mutta nyt on kolme viikkoa aikaa laittaa joukkue kuntoon. Sitten asiat ovatkin varmasti jo paremmin”, uskoo Käyttöauton Volvo C30:n viikoksi käyttöönsä jatkossa kuittaava keskikentän pallotaituri.