Selvä voitto ja kirvelevä tappio

SJK-junioreiden P14-ikäluokan ottelut tänään Prunttimäen viheriöllä jättivät hiukan kaksijakoiset tunnelmat. Joukkueelta nähtiin sekä erinomaista tekemistä, että sitten peliä, joka kyllä varovastikin arvioiden jätti toivomisen varaa.

Ensimmäisessä matsissaan SJk-juniorit kylvetti kotijoukkueena esiintyneen Jyväskylän seudulta tulevan Komeetat ihan huolella, eli 6-0 (2-0). Ottelu oli alle kolmessa minuutissa jo 2-0 SJK-juniorella ja toisella puoliajalla joukkue sitten oikeastaan vain kaunisteli numeroita.

Ahneimpana Komeettojen kurittajan kunnostautui hattutempun viimeistellyt Taavi Kangaskokko. Muuta osumat tässä ottelussa ylivoimaiselle ryhmälle tekivät Miro Pohjola, Eeli Hänninen ja Juha Isoniemi.

Komeetat v SJK-juniorit 0-6 (0-2)03 min 0-1 Taavi Kangaskokko04 min 0-2 Miro Pohjola38 min 0-3 Eeli Hänninen52 min 0-4 Juha Isoniemi62 min 0-5 Taavi Kangaskokko (rp)65 min 0-6 Taavi Kangaskokko

Ottelun pöytäkirja Ottelun kuvat

Päivän toinen matsi lähti toki käyntiin hyvin käyntiin, mutta lopulta vierasjoukkue Kuopion Palloseura otti pelistä otteen ja käänsi kamppailun edukseen numeroin 3-2 (1-1).

Ottelu oli kotijoukkueen hallussa täydellisesti aivan ensimmäisen puoliajan loppuun saakk, jolloin vieraat onnistuivat tasoittamaan matsin.

Heti toisen puoliajan alussa KuPS iski taas. Vaikka SJK-juniorit tulikin tasoihin rankkarin turvin, vieraat olivat sittenkin vahvempia.

Jollakin tavalla tuntui, että kotijoukkueen osalta peli jäi joiltakin osin hiukan telineisiin, eikä ihan kaikkea sitä olemassa olevaa osaamista saatu nyt esiin.

SJK-juniorit v KuPS 2-3 (1-1)03 min 1-0 Miro Pohjola32 min 1-1 Mohamed Ahmad Alsheikh37 min 1-2 Otto Ruoppi40 min 2-2 Miro Pohjola (rp)69 min 2-3 Eeli Kärkkäinen