Selvä voitto lumipalloilussa

FC Kuffen v SJK-juniorit 2-6 (0-5)10 min 0-1 Joonas Kuivalainen21 min 0-2 Petri Huttu28 min 0-3 Tommi Kukila (rp)41 min 0-4 Tommi Kukila47 min 0-5 Sami Viljanen (rp)58 min 1-562 min 2-578 min 2-6 Sami Viljanen

SJK-juniorit otti toisen voittonsa Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelosessa kaadettuaan melkoisessa lumipallo-ottelussa koivulahtelaisen FC Kuffenin Mustasaaren Botniahallin ulkotekonurmella.

Ottelun voittajasta ei ollut ensimmäisen puoliajan jälkeen mitään epäselvää vieraiden pommitettua viisi osumaa jo ennen puoliaikavihellystä.

Vieraiden toinen pelaaja-valmentaja, Joonas Kuivalainen, oli toipunut sairastelusta ja pääsi nyt tosi toimiin avaten maalihanat ottelun 10. peliminuutilla. Tälle kaudelle SJK-junioreiden joukkueeseen tullut kokenut Petri Huttu tuplasi puolestaan johdon 21. minuutilla.

Seitsemän minuuttia myöhemmin vieraat saivat ensimmäisen pilkkunsa ja siitä Tommi Kukila teki numeroiksi jo 3-0 SJK-junioreille. Kukila lisäsi omaa ja joukkueensa saldoa vielä 41. minuutilla ja näin oltiin jo 4-0 -vierasjohdossa.

Kun ensimmäisen puoliajan lisäaikaa oli pelattu toista minuuttia sai SJK-juniorit toisen rankkarin, jonka maaliin toimitti nyt kauden avauspeliään pelannut Sami Viljanen.

Toisella puoliajalla lumisade hankaloitti pelaamista vielä enemmän kuin ensimmäisellä ja kotijoukkue sai pari kavennusmaalia neljän minuutin välein.

Maalinteko ei kuitenkaan siihen loppunut, vaan Sami Viljanen sinetöi loppunumerot 78. minuutilla.

Kahden pelaamansa kamppailun jälkeen SJK-junioreilla on maksimipisteet ja maaliero 11-2. Joukkue on tasapisteissä sarjan jaetulla piikkipaikalla yhdessä VPS J:n, ABC/Strömsön ja Norrvalla FF:n kanssa. Kaikki neljä ovat aloittaneet saran kahdella voitolla.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä vahvaa hallintaa ja näyttäviä syöttökombinaatioita. Prässi puri hyvin ja saatiin paljon riistoja, aloitti pelaaja-valmentaja Kuivalainen analyysinsä.

– Läpi ottelun kestänyt lumisade vaikeutti toisen puoliajan pelaamista ja Kuffen pääsi rokottamaan pariin otteeseen. Peli oli kuitenki hallinnassa siitä huolimatta läpi ottelun ja kolmen pisteen kanssa eteenpäin, iloitsi Kuivalainen ottelun jälkeen.