Tasaisesti Jurvassa

Jurva-70 v SJK-juniorit 2-2 (0-1)14 min 0-1 Alex Hietala55 min 1-1 Akseli Järvinen75 min 1-2 Juuso Eikkula77 min 2-2 Albion Avdili

SJK-juniorit joutui tyytymään tasapeliin vieraskentällä Jurva-70:tä vastaan P17-ikäluokan, eli B-junnujen, II divisioonan ottelussa.

Vieraat menivät ottelussa kahdesti johtoon, mutta isännät kuittasivat vastaavasti kahdesti.

SJK-junioreiden taukojohtoon oikeuttaneen maalin teki 14. minuutilla Alex Hietala.

Toisella puoliajalla Jurva-70 tasoitti pelin 55. minuutilla Akseli Järvisen viimeisteltyä maalin.

Vain viitisen minuuttia ennen loppua Juuso Eikkula vei SJK-juniorit uudelleen johtoon, mutta ainoastaan kaksi minuuttia myöhemmin Albion Avdili tasoitti päätösnumeroiksi 2-2.