Seuraväen esittelyä No 1 – Jylppy

Nimi: Jyri Hietaharju

Mikä on roolisi seurassa/ikäluokassa: ValmennuspäällikköIkäsi: 38 vuotta nuoriSyntymäpaikka: SeinäjokiPerhe: Vaimo ja kaksi poikaaAmmatti: JalkapalloKoulutus: Sosionomi AMK, lapsi- nuoriso ja perhetyö, Valmentajan ammattitutkinto, UEFA A lisenssi. Urheilutausta: Lapsena jalkapallo, jääkiekko, jääpallo. Nuorena jalkapallo, salibandy. Aikuisena jalkapalloSaavutukset: Tukholman maratoni juosten läpi

Miten päädyit mukaan SJK-junioreiden toimintaan: Tulin mukaan vuonna 2011 syksyllä, kun siirryin pelaamaan SJK edustusjoukkueeseen VPS:stä. Olin jo Vaasan vuosina valmentanut pelaamisen ohella nuoria. Peliurani päätyttyä 2014 valmensin töiden ohessa SJK-junioreiden B nuorten joukkuetta. 2015 syksyllä siirryin SJK-junioreille päätoimiseksi työntekijäksi. Tällä hetkellä toimin valmennuspäällikkönä ja vastaan seuran valmennuslinjan jalkauttamisesta ikäluokkiin sekä valmentajien kouluttamisesta ja tukemisesta seurassamme.

Millainen seura SJK-juniorit on sinun mielestäsi: Kasvava ja kehittyvä. Seura ei ole ikinä valmis. Meidän tulee yhdessä tehdä töitä sen eteen, että kaikilla on hyvä olla seurassa ja samalla varmistaa se, että seura kehittyy lajin kehittyessä. Toimintamme on tyytyväisyyskyselyjen mukaan hyvin organisoitua ja lapset saavat seurassamme laadukasta valmennusta. Yhteisöllisyys seurassamme on ehdoton vahvuus.

Miten seuraa voitaisiin kehittää: Seurassa tehdään älyttömän paljon hienoa työtä lasten ja nuorten hyväksi. Tämän työn näkyväksi tekeminen ja tietoisuuden jatkuva lisääminen kaikesta seuran toiminnasta, kaikkiin seuran sidosryhmiin auttaa varmasti seuraa kehittymään.

 SJK-juniorit tekee, alueen johtavana seurana, yhteistyötä yhdeksän lähialueen seuran kanssa. Tämän yhteistyön syventäminen ja kehittäminen auttaa sekä yhteistyöseuroja että meidän seuraa kehittymään.

Seura kehittyy tehokkaasti myös siten, että kaikki seuran jäsenet ja toimijat haluavat kehittyä omassa roolissaan päivittäin ja kouluttautua tehtävässään. Meillä aikuisilla tulisi olla jatkuvasti mielessä, että miten teemme päivittäin entistä paremmin töitä pelaajien eteen.

Seuran pelaajamäärä on kasvanut viimeisten vuosien aikana jatkuvasti. Talviharjoitteluolosuhteemme ovat hyvät, mutta pelaajamäärä asettaa ehkä jatkossa positiivisen ongelman talviharjoittelun tilojen suhteen. Tässä voi olla kehittämisen paikka lähitulevaisuudessa.