SJK-j B-junnut turnausvoittoon

SJK-junioreiden isännöimä B-junnujen turnaus päättyi kotijoukkueelta loistavaan esitykseen turnauksen finaalissa. Joukkue kukisti erittäin hyvän Vantaan Jalkapalloseuran selkein 4-0 -numeroin iskettyään kaikki maalinsa toisella puoliajalla.

Peli oli numeroita tiukempi, mutta kotijoukkue hyödynsi tehokkaasti saamansa paikat. Heti toisen puoliajan alussa Emil Pannula keskitti ja Jussi Vähäpesola puski kotijoukkueen johtoon. Vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin Samir Radwanin pitkä pallo tavoitti Pannulan, joka ensin puski pallon yli vastaantulleen maalivahdin ja survoi lopulta pelivälineen verkkoon pakkien ahdisteluista huolimatta.

Ottelun 65. minuutilla Onni Valakari tarjoili ja Markus Rajamäki venytti johdon kolmeen maaliin, mutta sekään ei isännille riittänyt. Vain kaksi minuuttia ennen loppua Lauri Polari laukoi ja maalivahti sylki pallon. Onni Valakari pääsi asettelemaan askeleitaan kaikessa rauhassa ja tulitti sydämensä kyllyydestä loppunumeroiksi 4-0.

Kokonaisuutena turnauksen viimeinen ottelu oli SJK-junioreiden osalta myös turnauksen paras ottelu. VJS ei ole ollenkaan huono joukkue ja se jos mikä nostaa turnausvoiton arvoa.

Paikkansa finaalissa SJk-juniorit varmisti aamupäivällä kaatamalla tiukassa kamppailussa varsin primitiivistä pitkää palloa pelanneen FC Viikingit 2-1 matsissa, jossa nähtiin komeita vapareita. Kotijoukkue meni johtoon Emil Pannulan osumalla, mutta vieraat tasoittivat hienolla vaparimaalilla. Vastaavasta paikasta Jussi Vähäpesolan vapari osui harmittavasti tolppaan, mutta lopulta Pannula ratkaisi kamppailun isäntien voitoksi.

Turnauksen pronssiottelu pelattiin pitkän kaavan kautta. Maalitooman peliajan jälkeen PK-35 ja Haukiputaan Pallo vetelivät pilkkuja pitkään ja hartaasti. Ottelu ratkesi vasta 13. laukojien muodostamassa parissa, jossa helsinkiläisten laukoja epäonnistui tasoitusyrityksessään. Näin voittonumerot pilkkukisassa olivat 11-10 HauPalle.

Turnauksen viidennen sijan vei FC Viikingit voitettuaan FC Jazzin 1-0. JIPPO puolestaan kukisti jumbofinaalissa FC Espoon numeroin 2-1.