SJK ja VJS lohkojohdossa

SJK-junioreiden järjestämä B-junioreiden turnaus vetäytyi huilaamaan ennen sunnuntaita kahdeksan pelatunh ottelun jälkeen. Kahdessa neljän joukkueen alkulohkossa pelattujen lauantain matsien jälkeen SJK-juniorit ja Vantaan Jalkapalloseura johtavat omia lohkojaan.

Isäntäjoukkueen kanssa tasapisteissä on toki helsinkiläinen FC Viikingit ja kahden pisteen päässä väijyy molemmat ottelunsa tasan pelannut PK-35. VJS puolestaan otti kaksi voittoa latoen peräti seitsemän maalia kahdessa ottelussaan. 

Aamun ensimmäisessä ottelussa SJK kaatoi jo viime kaudella tutuksi tulleen joensuulaisen JIPPO:n 3-0 Jussi Vähäpesolan tehtyä avausmaalin ja Emil Pannulan iskettyä toisella puoliajalla kahdesti. Mitä pidemmälle matsi eteni, sitä paremmin kotijoukkueen peli kulki ja voisikin väittää, että kehitystä nähtiin kauden avanneesta VIFK-pelistä erittäin paljon.

Toinen alkulohkon matsi PK-35:tä vastaan alkoi nihkeästi ja helsinkiläiset ottivatkin otteen pelistä. Vaikka vierasjoukkue menikin johtoon, syntyi maali hieman onnekkaasti. Syöttö omalle veskarille ei mennytkään ihan sinne, minne sen piti, vaan PK-35:n pelaaja pääsi väliin, katkaisi syötön, kiersi veskarin ja sijoitti nätisti huolella tyhjiin.

Myös tässä ottelussa SJK paransi otteitaan kohti loppua. Tasoitus syntyi kuitenkin jo ensimmäisen puoliajan lopussa kulmurin jälkitilanteesta. Ylös noussut toppari Samir Radwan taisteli alueella hyvin ja pallo tuli kohti rankkualueen rajaa, mistä Lauri Polari laukoi pelivälineen tarkasti alakulmaan.

Tasapeli oli varmastikin ihan oikeutettu lopputulos. Monen mielestä kotijoukkueelta vietiin päivänselvä pilkku kun Radwan kaadettiin kulmuritilanteessa, mutta toisaalta PK-35:llä oli aivan ottelun lopussa vapari paristakympistä. Vierasjoukkueen pelaajat kuitenkin asettelivat palloa sen verran kauan, että pilli ehti soida loppuvihellyksen merkiksi. Ihan kaikilla ei tainnut kasetti kestää, sillä siihen tyyliin väki syöksyi tuomaristoa kohti ja taisipa siinä nyrkistä saada joku isäntien pelaajakin. Tunteet kuitenkin rauhoittuivat ja pelit jatkuivat iltaan saakka.

Tulokset

SJK v JIPPO 3-0

PK-35 v FC Viikingit 0-0

HauPa v VJS 0-2

FC Jazz v FC Espoo 2-1

SJK v PK-35 1-1

FC Viikingit v JIPPO 3-0

VJS v FC Espoo 5-1

FC Jazz v HauPa 1-5

SJK 1 1 0 4-1 4

Viikingit 1 1 0 3-0 4

PK-35 0 2 0 1-1 2

JIPPO 0 0 2 0-6 0

VJS 2 0 0 7-1 6

HauPa 1 0 1 5-3 3

FC Jazz 1 0 1 3-6 3

FC Espoo 0 0 2 2-7 0