SJK ja kaupunki tukevat vähävaraisten harrastusta

AVI on myöntänyt Seinäjoen kaupungin liikuntapalveluille 28.000 euron hankeavustuksen vähävaraisten perheiden lasten liikuntaharrastuksen tukemiseen.

SJK-juniorit on niiden 14 juniorityötä tekevien seurojen joukossa, joilla on mahdollisuus anoa kaupungilta tukea seuran Respect-Rahastoon ja sitä kautta jakaa tarvitseville tukea lasten harrastuksen tukemiseen.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että SJK-perheet voivat anoa Respect-hakemuksella tukea 7-15 vuotiaiden lasten seuramaksuihin ja seura anoo tukea kaupungilta myönnettyihin tukiin. Ohjeet SJK:n Respect-hakuun löytyvät seuramme nettisivuilta https://www.sjk-juniorit.fi/info/respect_hakemus/

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja seuran talousjaosto yhdessä toiminnanjohtajan kanssa päättävät Respect-Rahaston tuen myöntämisestä. Lisätietoja saa tarvittaessa toiminnanjohtaja Hannu Huilllalta, hannu.huilla (ät) sjk-juniorit.fi

– On hienoa, että seuroilla on mahdollisuus kaupungin saaman hankerahoituksen avulla tukea oman seuran perheitä ja pitää kaikki lapset mukana hienossa harrastuksessa, toteaa SJK-junioreiden toiminnanjohtaja Hannu Huilla.

SJK-junioreiden Respect-Rahasto on tälle vuodelle saanut lisäksi 2.000 euron tuen Jalkapallo-säätiöltä. Monet yritykset ja yhteistyökumppanit ovat myös tukeneet Rahastoa. Rahaston saldoa kasvatetaan myös seuran jäsenmaksuilla, jotka ohjataan suoraan Respect-tilille. Eli jokainen voi tukea rahastoa maksamalla sinne henkilöjäsenmaksun 10 €, perhejäsenmaksun 20 € tai kannatusmaksun 50 €.

SJK-junioreiden Respect-Rahaston tilinumero on FI34 5419 0120 1629 57

Kaikki tuki tulee todelliseen tarpeeseen, sillä Respect-Rahaston kautta tuettiin viime vuonna lasten jalkapallon harrastamista noin 14.000 eurolla.

Seinäjoen Kaupungin kirjeen vanhemmille voi lukea täältä.