SJK-jalkapallokoulu jälleen kesäkuussa

SJK-juniorit on järjestänyt jalkapallokoulun OmaSp Stadionilla jo useana vuonna, eikä tämäkään vuosi tule tekemään poikkeusta. Tällä kertaa jalkapallokoulu vedetään läpi kahdessa eri pätkässä, mutta periaatteessa samoilla kuvioilla kuin aikaisemminkin.

Jalkapallokoulu on avoin kaikille tytöille ja pojille, eli myös muista seuroista ovat osallistujat erittäin tervetulleita.

Ohjaajina toimivat SJK-junioreiden ammattitaitoiset ja hyvin koulutetut valmentajat. Lisäksi on varsin mahdollista, että leiripäivien aikana nähdään vierailuja Seinäjoen Jalkapallokerhon Veikkausliigassa pelaavan joukkueen ryhmästä.

Ensimmäisen leirin osallistujat ovat vuosina 2011-13 syntyneet. Ajankohta on tämän poppoon osalta maanantai 7. kesäkuuta – tiistai 8. kesäkuuta.

Toisen leirin ikäryhmä on vuosina 2008-10 syntyneet nuoret pelaajat. Tämän leirin ajankohta puolestaan on tiistai 15. kesäkuuta – keskiviikko 16. kesäkuuta.

Päiväohjelma on molemmilla leireillä samanlainen:08.30 – 09.30 Treeni09.45 – 10.30 Pelaajakoulutus10.45 – 11.30 Lounas stadionilla12.30 – 14.00 Treeni

Jalkapallokoulun hinta on 89€ sisältäen lounaat molempina päivinä.

SJK-junioreiden omat pelaajat käyttävät ilmoittautumisessa MyClubia. Muiden seurojen pelaajat voivat ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen toimisto (ät) sjk-juniorit.fi

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä nimi, syntymävuosi, erityisruokavaliot ja huoltajan sähköposti laskutusta varten.