SJK-juniorit tyly vieras

Ponnistus v SJK-juniorit 0-5 (0-3)17 min 0-1 Roope Takala30 min 0-2 Roope Takala40 min 0-3 Sami Viljanen57 min 0-4 Tommi Luopajärvi73 min 0-5 Tommi Luopajärvi

SJK-junioreiden voittoputki Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelosessa syyskierroksen osalta jatkui selvin numeroin Lapuan Keskuskentällä. Vierasjoukkue kuritti Ponnistus ihan isän kädestä viiden maalin erolla karattuaan jo ensimmäisellä puoliajalla kolmen maalin johtoon.

Ensimmäisellä puoliajalla Roope Takala viimeisteli kahdesti puolen tunnin sisään ja vielä ennen tauko Sami Viljanen teki kauden 11. osumansa. Takalalle osumat olivat kauden kolmas ja neljäs seitsemässä matsissa.

Toisella puoliajalla maalinteosta vastasi vain ja ainoastaan Tommi Luopajärvi tehden kauden viidennen ja kuudennen maalinsa sarjataulukossa seitsemäntenä olevaa lapualaisjoukkuetta vastaan.

Voitolla SJK-juniorit pitää hallussaan edelleen kolmatta sijaa Norrvalla FF:n ja Kungliga Wasa CF:n perässä. Pisteitä sarjanousijat ovat saalistaneet 43 pistettä, jota voi pitää kunnioitettavansa saavutuksena.

Sarjaa on SJK-junioreilla jäljellä neljä ottelua, joista peräti kolme pelataan kotikentällä ja niissä nähdään vieraina myös sarjan kärkikaksikko. Näiden matsien lisäksi vieraaksi saapuu myös viime kaudella Vitosesta noussut ABC/Strömsö. Loppukauden ainoa vieraspeli on reissu Töjby FC:n luo kylään.