Vieraisiin Lapualle

SJK-juniorit jatkaa Nelosen otteluitaan perjantai-illalla Lapuan Keskuskentällä, missä vastaan asettuu sarjassa seitsemäntenä oleva paikallinen Ponnistus.

SJK-juniorit on tuukevasti sarjataulukossa kolmantena otettuaan jo viisi peräkkäistä voittoa syyskierroksen otteluistaan. Edellä ovat sarjaa johtava Norrvalla FF ja Kungliga Wasa CF. Näin kiinnisaaminen vaatii jokseenkin täydellistä syksyä, mutta kuten on usein saatu todeta, edes jalkapallossa ei mikään ole mahdotonta.

Sen osoitti esimerkiksi juuri Ponnistus edellisessä vierasottelussaan hakemalla pisteet vahvaa kautta pelaavalta ABC/Strömsöltä numeroin 4-1. Vastaavasti sarjakakkonen Kungliga Wasa CF kaatoi Ponnistuksen Lapualla 6-2, mutta juuri identtisillä numeroilla Ponnistus puolestaan pöllytti Sisu-Palloa. Maaleja on siis nähty roppakaupalla kummassakin päässä kenttää.

Sama pätee SJK-junioreihin. Maaleja on taottu taas iloisen futiksen merkeissä. Edellisessä kotimatsissa kaatui sisu-Pallo 5-0. Sitä edelsi vierasvoitto Närpiössä numeroin 3-2 ja kotivoitto VPS J:stä 4-0. Syyskierroksella ovat kaatuneet myös FC Korsholm vieraissa 7-2 ja FC Kuffen kotona 5-1.

Hyvällä pelillä SJK-junioreilla on mahdollisuutensa jatkaa voittoputkeaan, mutta Olavi Linjamäen valmentamaa Ponnistusta ei parane aliarvioida missään tapauksessa.

Jos ei perjantai-iltana muutakaan puuhaa ole, niin ei muuta kuin maakuntamatkailua ja suunnaksi Lapua. Matsi alkaa klo 19.00.