SJK matkustaa Vaasaan

Pohjanmaan derby VPS – SJK perjantaina klo 18.30

SJK ja VPS ottavat yhteen Veikkausliigassa ja samalla Pohjanmaan PowerPark Liigassa. Ottelu pelataan Vaasan Elisa Stadionilla perjantaina 26.4. klo 18.30.

Seinäjoelta paikalle matkustaa jopa yli 500 kannattajaa ja Elisa Stadionilla SJK-väki sijoittuu kaupungin puoleiseen pohjoispäätyyn. SJK järjestää otteluun myös kaikille avoimet bussikuljetukset ja matkaan lähdetään klo 16.30 OmaSp Stadionilta. Lue lisää ottelun järjestelyistä, bussimatkasta ja ottelulipuista tämän otteluennakon loppuosasta. Lisätietoa Pohjanmaan PowerPark Liigasta, sen sarjataulukosta, tulevista peleistä ja maalipörssistä löytyy SJK:n nettisivuilta tästä linkistä.

SJK:n kaksi tulevaa ottelua ovat molemmat alueen paikallisderbyjä ja siten Pohjanmaan PowerPark Liigaa. VPS-ottelun jälkeen SJK kohtaa ensi viikon tiistaina KPV:n OmaSp Stadionilla. VPS ja KPV kohtasivat viime viikolla omassa derby-ottelussaan ja siinä pisteet jaettiin 2–2-tuloksella. SJK puolestaan on pelannut kahdeksan päivän sisään kaksi ottelua, kun se ensin tasasi pisteet HJK:n kanssa ja sitten hävisi niukasti Ilvekselle.

– Tämä perjantain ottelu on jo kolmas yhdeksän päivän sisään, mutta me tiesimme, että tämä on tulossa. Tiesimme myös, että Ilves-pelistä tulee hankala ja sitä se oli. Menetimme siinä myös kaksi pelaajaa tähän tulevaan derbyyn. Kaikilta joukkueilta puuttuu joskus pelaajia kauden aikana ja se on ihan normaalia. Meillä on hyvä joukkue ja olen varma siitä, että saamme kokoon taistelevan joukkueen, joka ottaa meille kolme pistettä, sanoo SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.

– VPS pelaa hieman eri tavoin nyt kuin aiemmilla kausilla. He eivät enää luota niin paljoa pelkästään pallonhallintaan, vaan käyttävät hyödyksi myös vastahyökkäyksiä. He ovat niissä myös vaarallisia. Meille se merkitsee sitä, että meidän täytyy olla hyvässä balanssissa hyökätessä ja puolustaessa, Eremenko arvioi.

– Meidän pitää parantaa vielä omassa pelissämme laatua ja ratkaisuja edelliseen peliimme nähden. Ja meidän tulee pitää taas nolla omassa päässä, jatkaa Eremenko.

– Tämä on meidän ensimmäinen derbymme tälle kaudelle ja menemme hakemaan siitä voiton. Se on meidän ainoa tavoitteemme, sanoo Eremenko vielä lopuksi itsevarmasti.

Ilvestä vastaan SJK sai siis kaksi punaista korttia ja samalla useita keltaisia. Perjantain derby-ottelusta ei taatusti tunnetta puutu, joten päät pitäisi pystyä pitämään kylmänä.

– Edellinen peli on käsitelty ja siihen ei kukaan enää halua palata. Otamme siitä hyvät asiat vain mukaamme. Siinä mielessä Vepsu-pelit ovat kyllä valmentajalle varmasti aina hyviä, että niihin ei tarvi ainakaan ketään erikseen sytyttää. Pitää kuitenkin olla tarkkana, että ei mene lataus yli, sanoo SJK:n kapteeni Mehmet Hetemaj.

– Nämä pelit eivät ole omana aikanani koskaan olleet mitään rumia, eikä mitään punaisia kortteja ole kentällä nähty, vaikka kovaa ollaankin pelattu. Ollaan pelattu rehdisti ja annettu kentällä kaikkemme molemmin puolin, Hetemaj muistelee.

– Näissä peleissä on aina mahtava tunnelma ja nytkin meillä on paljon kannattajia tulossa peliin. Saadaan siitä melkein kuin meidän kotipeli, kuten se on ollut vähän aiemmillakin kerroilla, naurahtaa Hetemaj.

– Yleensä näiden jälkeen on koko joukkue hyvällä tuulella. Varsinkin kun voitetaan nämä ottelut, on mahtava fiilis. Ja olen ollut myös häviämässä näitä, joten tiedän miltä sekin tuntuu. Mutta silloinkin aina se tunnelma näissä otteluissa on ollut loistava, joten kaikille on aina jäänyt näistä peleistä sillä tavalla hyvä maku. Joten kyllä nämä ovat mahtavia tapahtumia ja näitä aina odottaa vähän enemmän kuin muita pelejä, päättää Hetemaj.

Pohjanmaan PowerPark Liigaa, VPS – SJK perjantaina 26.4. klo 18.30. Ottelu näkyy Ruutu-palvelusta ja se on myös Veikkauksen kohteena. Kertoimet peliin löydät tästä linkistä.

Lue lisää infoa molemmista joukkueista, SJK-kannattajien bussimatkasta ja järjestelyistä:

http://www.sjk.fi/w/pohjanmaan-derby-vps—sjk-perjantaina-klo-18-30

Linkki 1Linkki 2Linkki 3Linkki 4