Virkiä tylysti katolleen

SJK-juniorit – Virkiä 5-0 (1-0)

39 min 1-0 Miika Asunmaa

48 min 2-0 Joni Rintatalo

55 min 3-0 Miika Asunmaa

64 min 4-0 Tommi Kukila

77 min 5-0 Erno Ruismäki

SJK-junioreiden kauden avausmatsi Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelosessa meni todella erinomaisesti. Wallsport Areenassa pelatussa kamppailussa vielä viime kaudella Kolmosessa pelannut Lapuan Virkiä sai kylmää kyytiä ja vieraiden lopputulemaksi ottelusta jäi moinen selkäsauna, sekä yksi ulosajo.

Pitkään mentiin kuitenkin maalittomasti ja vasta 39. minuutilla aiemmin myös Virkiää edustanut joukkueensa pelaaja-valmentaja Miika Asunmaa avasi ottelun maalihanat. Puoliajalle mentiin siis kotijoukkueen maalin johtotilanteessa.

Toisella jaksolla tahti olikin sitten toinen. Jakson kolmannella minuutilla asialla oli Joni Rintatalo ja isäntien johto tuplaantui. Asunmaa puolestaan tuplasi oman saldonsa vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin, pelikellon ehdittyä 55. minuutille.

Kun sitten vieraiden Jesse Sillanpää katseli erotuomari Jukka Rintalan kädestä punaista korttia vajaan tunninahkeroinnin jälkeen, alkoi olla selvää, että vieraiden haaveet pisteistä katosivat.

Kotijoukkue puolestaan lisäsi vielä maalisaldoaan Tommi Kukilan ja Erno Ruismäen kaunisteltua numerot 5-0 -lukemiin.

Kokonaisuutena kotijoukkueen esitys oli ilahduttava. Sarjanousija avasi juuri niin voimakkaalla esityksellä kuin ennen kauden alkua oli uskallettu hiukan salaa toivoa.

Ensimmäisen kierroksen jo pelattujen tulosten valossa sarjassa näyttäisi olevan melkoisia tasoeroja. Kungliga Wasa nimittäin kylvetti Närpes Kraft/2:n 8-1 ja VPS J kaatoi Sisu-Pallon 6-0.