SJK vei oman turnauksensa

Kuortaneen Urheiluopiston erinomaisissa olosuhteissa pelatun C14-ikäluokan turnauksen finaalissa nähtiin koko viikonlopun parasta jalkapalloa kun Tampereen Ilves ja SJK ratkaisivat turnausvoiton. Kotijoukkue pelasi mainion ottelun voittaen kamppailun lopulta 3-1 (1-0).

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli hienoista SJK:n hallintaa ja noin kahdeksan minuutin pelin jälkeen Aleksi Naamanen vei kotijoukkueen johtoon hienolla laukauksella. Paikkoja oli lisämaaleihin, mutta toki oli omat saumansa tupsukorvillakin.

Heti toisen puoliajan alussa Ilves ansaitusti tulikin tasoihin. Kaikesta huokui se, että SJK:lla oli vastassaan erinomainen joukkue. On muistettava, että Ilveksen parhaat tämän ikäluokan pelaajat pelaavat jo vuotta vanhempien seassa, mutta se ei todellakaan vähennä kotijoukkueen hyvää otetta.

Miro Pohjolan ja Aleksi Naamasen maalit ratkaisivat lopulta kamppailun Arttu Aromaan suojattien eduksi, eikä tällä kertaa tullut edes samanlaista loppuhetkien paniikkia, kuin viimeisessä lohkopelissä Järvenpään Palloseuraa vastaan.

Päivän ensimmäisessä ottelussaan SJK voitti kyllä TP-55:n kasvatin, Kai Kuoppamäen, valmentaman viime vuoden Helsinkin Cupin voittajan, Järvenpään Palloseuran niukasti 1-0 (1-0) Aleksi Naamasen osuttua tässäkin kamppailussa. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkueelta oikein hyvää ja vahvaa tekemistä voimakkaan prässin muodossa, mutta toisella puoliajalla jonkinlainen mukavuus iski tekemiseen ja JäPS tuli todella vahvasti peliin pistäen kotijoukkueen erittäin ahtaalle.

Pronssimitalit matkasivat Saku ja Jyri Puhakaisen Lauritsalan Työväen Palloilijoiden mukana Lappeenrantaan joukkueen noustua kahden maalin takaa 3-2 -voittoon sangen hyvää futista pelannutta Wasa Fotbolls Akademita vastaan.

JäPS puolestaan otti viidennen sijan jäätyään maalierolla LauTP:n taakse kukistettuaan LauTP Akatemian 2-1. Seitsemännen sijan kuittasi Lohtajan Veikot kaadettuaan Ilmajoen Kisailijat 2-0.