Sundom niukasti parempi

SJK-juniorit v Sundom IF 0-1 (0-0)74 min 0-1 Alexander Kronholm

SJK-juniorit pelasi talvikauden kolmannen harjoitusottelunsa Wallsport Areenassa. Vastustajaksi oli saapunut Vaasan kupeesta Kolmosen Sundom IF, joka on rakentamassa ilmeisen kovaa nippua tulevalle kaudelle.

Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkueen peli oli ihan kelpo tekemistä ja matsi oli mukavasti hallinnassa. Oli oikeastaan hiukan yllättävääkin, että vasta Neloseen noussut nippu piti pihdeissään vuosikaudet Komosessa pelannutta vierastaan.

Vaikka peli etenikin maalittomana aina 74. minuutille saakka, olisivat numerot voineet tuossa kohtaa kamppailua olla jo 5-5. Sundom IF osui ottelussa neljä kertaa maalikehikkoihin ja SJK-juniorit pääsi kertaalleen maalaamaankin, mutta Sami Viljanen oli ennättänyt rahtusen paitsion puolelle. Paikkoja oli kummallakin ämpäritolkulla.

Vieraiden ja ottelun ainoa osuma syntyi noin vartti ennen pelin päättymistä Alexander Kronholmin onnistuttua viimeistelemään ruuhkasta.

Kotijoukkueesta kannattaa ehdottomasti mainita maalivahti Lassi Rahikainen, joka torjui melkoisen nipun pahoja paikkoja.

Vaikka loppusaldona olikin talvikauden ensimmäinen tappio, peli oli ajoittain vallan mainiota. Valmennuskaksikko Miika Asunmaa – Joonas Kuivalainen peluutti matsissa hiukan enemmän sitä ryhmää, joka potentiaalisesti on myös ottamassa mittaa Regions Cupin ottelussa FC Kiistoa vastaan.