Sunnuntain saldoksi tappiot

SJK-junioreiden C15-joukkueen sunnuntain saldoksi tuli kaksi tappiota Porissa pelatuissa Winter Cupin otteluissa. Lauantain hyvä vire ei nyt kantanut, vaan ensin isäntäjoukkue FC Jazz kaatoi vieraansa 3-2 ja päivän toisessa ottelussa helsinkiläinen Käpylän Pallo oli selvästi parempi numeroin 5-1.

– Aamulla tuli Jazzilta pataan maalilla. Oltiin häviöllä jo 3-0. Toinen jakso oli meiltä hyvä. Teimme paljon pelillisiä kokeiluja ja oltiinkin mielestäni pelillisesti edellä. Sitten kuitenkin tehtiin hölmöjä viheitä, joista vastustaja rokotti, joukkueen vastuuvalmentaja Esa Haanpää selvitti.

– Sykkeet kertoivat, ettei vedetty täysillä, eikä oltu mentaalisesti pelissä mukana. Saatiin hyvää dataa meidän pelaajistamme ajatellen sitä, kun ryhdytään pelaamaan pisteistä, lisäsi "Eski".

Ensimmäisessä ottelussa Paavo Nyrhinen vastasi SJK-junioriden kummastakin maalista. Toisessa matsissa ainokaisen teki Vili-Verneri Tuisku.

– Eka vartti oli tasaista, mutta sen jälkeen meiltä loppui kunto. Päästettiin helppoja maaleja ja oltiin selvästi vastaanottavana osapuolena. Liekö aamukahdeksan matsi vaikuttanut ja vienyt meiltä jalat. KäPa pääsi peliin levänneenä, mutta sillä ei nyt sinällään ole väliä. Turnaus paljasti sen, että jatkossakin on kyllä töitä tehtävä, mietti "Eski" jälkimmäisen ottelun kulkua.

– Helpot virheet pois jatkossa ja pelipaikkakohtaiset jutut kuntoon, niin hyvä tästä tulee. Toukokuussa kun sarjat alkavat pelilliset jutut vat varmasti kunnossa, lisäsi koutsi.

Turnauksen voiton ratkaisee C15-ikäluokan viimeinen matsi KäPan ja TuNL/KaaPon välillä. Voitolla KäPa vie myös turnausvoiton ja samalla se tarkoittaa sitä, että SJK-juniorit sijoittuu kolmanneksi FC Jazzin jäädessä kakkoseksi maalierolla.