Synttärisankari Paade 50 v

Päivän synttärisankari on pitkän uran pelaajana ja joukkueenjohtajana seurassa tehnyt Pasi Oksanen. Paade on Sepsi-78:n kasvatti, joka edusti urallaan myös pietarsaarelaista FF Jaroa Veikkausliigassa pelaten myös TP-55:n ainoan liigakauden oranssi-mustissa.

Nyt miehen ikään pääsevälle seinäjokelaiselle tuli yhteensä 69 ottelua liigatasolla. Kaikki neljä maaliaan ”Paade” teki TP-55:n paidassa kaudella 1997.

Kyseinen Heikki Hakasen Rovaniemellä ottama kuva on valikoitunut tähän vain ja ainoastaan siitä syystä, että kyseisessä Veikkausliigan kauden 1997 viimeisessä matsissa "Paade" pisti aivan ottelun lopussa pilkun sisään varmistaen vierasvoiton, jolla TP-55 nousi FC Interin ohi sarjataulukossa. Valitettavasti se ei lopulta riittänyt sarjapaikan uusimiseen, vaan Pasi Rautiaisen valmentama PK-35 oli kaksiosaisessa karsinnassa vahvempi kotonaan 3-1 ja Seinäjoella pelattiin värikäs 4-4-tasapeli.

Ykkösessä pelejä kertyi 115 ja ne kaikki tulivat TP-55:n asussa. Maaleja ”Paade” viimeisteli Ykkösessä kuusi kappaletta.

Koko seuraväki onnittelee 50-vuotiasta nuorta miestä!