Taas mennään

Leveällä materiaalilla tähän kauteen lähteneet SJK-junioreiden B-junnut jatkavat tiivistä ottelurupeamaansa jo huomenna torstaina. Silloin pelataan P17-ikäluokan I divisioonaa ja vieraaksi saapuu oululainen Tervarit.

SJK-juniorit on ollut tulessa tiiviiseen tahtiin, sillä eilen joukkue pelasi Supmen Palloliiton Vitosta kotikentällään FC Komua vastaan ja viikonloppuna oli reissu Tampereelle B-junnuissa. Siellä kaatui Tampereen Pallo-Veikot komeasti 4-0 ja näin joukkue palasi voittojen tielle myös tässä sarjassa.

Ennen huomista peliä Tervarit ja SJK-juniorit ovat sarjataulukossa tasapisteissä, eli molemmat ovat neljän ottelun jälkeen saalistaneet kahdella voitolla ja kahdella tappiolla kuusi pistettä.

SJK-juniorit on taulukossa viidentenä ja Tervarit seitsemäntenä. Samassa pistemäärässä ovat myös vasta kolme ottelua pelannut RoPS ja neljäntenä ja kaksikon välissä oleva VPS-juniorit.

Tervarit aloitti I divisoonan kahdella kotiottelulla kaataen niissä TPV:n 5-0 ja GBK:n 5-2. Kaksi seuraavaa ottelua, molemmat siis vieraissa, puolestaan tuottivat tappiot RoPS:lle 6-0 ja VPS-junioreille numeroin 3-1.

Voitokasta TPV-matsia SJK-junioreiden kohdalla edelsi tappio Pirkkalassa PJK:lle numeroin 4-3, voitto Kemin Palloseurasta kotona 2-1 ja tappio VIFK:lle vieraissa numeroin 1-0.

Prunttimäessä pelattava kamppailu alkaa helatorstaina jo klo 15.00.