Taas tasapeli vieraissa

Taas tasapeli vieraissa28.07. KPT-85 – TP 2-2 (1-1)08 min 1-0 Samuli Yliaska16 min 1-1 Jussi Markkanen63 min 1-2 Betinho67 min 2-2 Samuli YliaskaTP-Seinäjoki pelasi toisen peräkkäisen vierastasapelin haettuaan Kemin Sauvosaaresta pisteen tuloksella 2-2 (1-1). Maalitehtailu siis jatkuu TP:n otteluissa edelleen kierroksesta toiseen.Kotijoukkueen lainamies RoPS:sta, Samuli Yliaska, vei kotijoukkueen jo kahdeksan minuutin jälkeen johtoon.TP-Seinäjoki tasoitti kuitenkin ottelun vajaata kymmentä minuuttia myöhemmin Veli-Pekka Nurmen ja Pinducan syöteltyä paikan avauksessa olleelle Jussi Markkaselle, joka tulitti pallon verkkoon.Piste Sauvosaaraesta merkitsi jo neljättä tasapeliä vieraista. Kotona ei tasan ole pelattu."Hyvin ympäripyöreä matsihan se oli", totesi TP-Seinäjoen kakkosluotsi Asko Ristimäki.Toisella puoliajalla erinomaiseen kuntoon päässyt Betinho vei vieraat johtoon, mutta vain muutama minuutti johtomaalista kotijoukkue iski taas.KPT-85 sai vaparin, jonka taitava venäläinen Aleksei Zhukov laukoi ja Samuli Yliaska pääsi ohjaamaan sen verran, ettei Jani Luukkosella ollut maalillaan mahdollisuuksia.Juho Kirjosen saama keltainen tarkoittaa sitä, että "Vaappu" huilaa tärkeän ottelun Tampere Unitedia vastaan. Myös Mika Kallio katseli keltaista Kemissä.