Takaisin voittojen tielle

SJK-juniorit v Töjby FC 4-0 (1-0)39 min 1-0 Joni Rintatalo49 min 2-0 Joni Rintatalo56 min 3-0 Niko Hietaharju82 min 4-0 Niko Hietaharju

Kahdessa edellisessä pelissään ilman voittoa jäänyt SJK-juniorit palasi voittojen tielle kaadettuaan Töjby FC:n selvin numeroin Prunttimäen hyväkuntoisella nurmella erinomaisen loistavassa kesäillassa.

Ensimmäisen puoliajan melkoisen myötätuulen siivittämänä hyökännyt kotijoukkue ei onnistunut maalinteossa ennen kuin 39. minuutilla, vaikka paikkoja kyllä luotiin. Vastaavasti pystypallot painuivat alituiseen pitkiksi kovassa tuulessa.

Vapauttava osuma syntyi Joni Rintatalon viimeistelemänä ja sama pelimies oli asialla toisen puoliajan alussa tehden numeroiksi 2-0. Osumat nostivat Rintatalon maalisaldon tällä kaudella neljään.

Seitsemän minuuttia kotijoukkueen toisesta maalista Niko Hietaharju laukoi tarkasti takakulmaan 3-0 ja ottelun viimeisellä kympillä sama mies oli asialla toistamiseen sinetöiden loppunumerot. Myös Hietaharjulla on nyt tilillään neljä maalia Nelosessa kuluvalla kaudella.

Toissa kaudella Vitosessa Töjby FC oli SJK-junioreille ylitsepääsemätön vastustaja voittaen kummatkin kohtaamiset. Nyt joukkueesta ei ollut oikeastaan mitään vastusta ja neljän maalin tappio imarteleekin vieraita, vaikka toki paikkansa oli heilläkin.

Ensimmäisellä puoliajalla vain Eetu Salomäen uhrautuva pelaaminen pelasti kotijoukkueen takaiskulta maalittomassa tilanteessa ja ottelun lopulla Aleksi Luoma torjui maalillaan pari kertaa erinomaisesti pitäen nollan.

Pelin hallinta oli oikeastaan reilun tunnin ajan kotijoukkueella täysin ylivoimaisesti. Viimeisen vartin aikana vieraat saivat hiukan otetta, mutta mitään todellista uhkaa ei kotijoukkueen voitolle löytynyt. Voittonsa myötä SJK-juniorit nousi ainakin tilapäisesti sarjakakkoseksi ohi Kungliga Wasa CF:n.