Tappiokierrettä katkomaan

Tappiokierrettä katkomaanTP-Seinäjoen edustusjoukkue, joka aloitti kauden neljällä peräkkäisellä voitolla, on nyt pelannut kolme ottelua ilman voittoa. Näistä kaksi viimeistä on päättynyt myös tappioon, eli nyt pitäisi saada putki poikki kun joukkue tekee lyhyen reissun Nurmoon Nurmon Pallon vieraaksi.
Edellisessä kotiottelussa Sundom IF:ää vastaan joukkue loi kyllä tarvittavan määrän tekopaikkoja, mutta viimeistely ontui pahemman kerran ja näin SIF karkasi viiden pisteen etumatkalle TP-Seinäjokeen nähden. Myös edellisessä vierasottelussa Norrvalla FF/2:ta vastaan paikkoja oli voittoon saakka, mutta tehoton tuherrus ei tuottanut kuin yhden osuman Jaakko Vähäpesolan viimeistelemänä.
Kun listaan lisätään vielä kotiottelu VIFK U:ta vastaan, jossa pinnat jaettiin 1-1, on kolmen voitottoman ottelun sarja valmis. Vaasalaisia vastaan vieraiden tasoituskin syntyi kerrassaan kirvelevällä tavalla ottelun 89. minuutilla.
NuPan otteet ovat heilahdelleet loistavasta vähemmän mairittelevaan. Joukkue on kurittanut mm. erittäin hyvää Kungliga Wasaa 4-0, mutta vastaavasti hävinnyt vieraissa Norrvalla FF/2:lle samoin lukemin. Kauden alussa VIFK U kaatoi NuPan 2-0, mutta heti seuraavassa kamppailussa NuPa kellisti sarjaa johtavan SIF:n 2-0 aiheuttaen sundomlaisille kauden ainoan tappion. VäVin kanssa NuPa jakoi vieraissa pinnat lukemin 2-2 voittaen kotonaan seuraavaksi ABC:n 1-0. KaIK/TePa puolestaan kukisti nurmolaiset kotikentällään 4-0.
Sarjassa NuPa on kahdeksantena 10 pisteellään, mutta vain kolmen pisteen päässä kolmantena olevasta TP-Seinäjoesta.
NuPan joukkueelle paikallisottelu on varmasti yksi kauden kohokohdista ja entisiä teepeeläisiä vilisevä ryhmä haluaakin ottaa nyt revanssin saatuaan viime kaudella seurojen ensimmäisessä kohtaamisessa tylyä kyytiä Prunttimäessä numeroin 5-0 (3-0). Ottelu pelattiin 23.heinäkuuta ja käytännössä se oli ohi alle 20 minuutissa kotijoukkueen iskettyä NuPan kimppuun tsunamin tavoin. Miika Asunmaa avasi maalihanat jo ottelun toisella minuutilla ja kuusi minuutilla myöhemmin Vesa Kivimäki teki 2-0. Pelikellon oltua 19. minuutilla Ville Pakkala teki jo 3-0. Toisella puoliajalla Pakkala teki 4-0 ja 83. minuutilla Samir Bouroussi viimeisteli loppunumerot.
Keskiviikon ottelusta TP-Seinäjoelta on koko joukko pelaajia sivussa paitsi loukkaantumisten myös Suomi-Venäjä –ottelun reissun takia. Seinäjoen Jalkapallokerhosta apuja tulee akselilta Samir Bouroussi, Jyri Reinilä, Jukka Ahola. Muista ei peliin apuja ole, sillä loukkaantumiset rasittavat myös Kakkosessa neljäntenä olevan Kerhon rivejä.