Tappionmakuinen tasapeli

Tasapeli kuin tappio Jaroa vastaan tasapeli maistui selvästi paremmalta kuin KPV-junioreita vastaan päättynyt 2-2(1-0) ottelu.
Toki tasapelikin oli parempi kuin tappio, joka häämötti KPV-j:n saatua rankkarin aivan ottelun lopussa. Jani Luukkosen lennettyä punaisella kortilla suihkuun joutui J-P Kivimäki todella tiukkaan paikkaan. Nuori maalivahti pääsi ensimmäistä kertaa tosi toimiin ja heti oli edessä Mikko Sorvisto pilkun kanssa.
Kylmähermoinen juniori veti kuitenkin pidemmän korren napaten pilkun kiinni.
Ensimmäisellä puoliajalla TP-Seinäjoki meni 1-0 johtoon noin puolen yhdentoista minuutin pelin jälkeen Mika Kallion komealla laukauksella.
Toisella puoliajalla Aleksej Barannikov tasoitti pelin, mutta juuri vuoden mittaisen sopimuksen TP:n kanssa tehnyt Lasse Männikkö nousi maalintekoon.
Ei sillä hyvä, että KPV-j teki tasoituksensa rankkarista Mikko Sorviston toimitettua pallon ensimmäisellä kerralla verkkoon. Kotijoukkue sai myös toisen pilkun, mutta se jäi debyyttinsä tehneen J-P Kivimäen hyppysiin.