TP venyi tasuriin

TP venyi tasuriin Edellisenä viikonloppuna KPT-85:tä ahkerasti kurittanut Mikael Muurimäki oli TP-Seinäjoen pelastava enkeli, kun pruukilaiset hakivat maukkaan 2-2 (0-1) -tasapelin Pietarsaaren Jaroa vastaan. Ottelu oli Ykköscupin matsi.
Jaro meni vain muutama sekunti ennen taukoa johtoon Daniel Snellmanin osumalla, mutta toisella puoliajalla TP-Seinäjoki tasoitti Veli-Pekka Nurmen laukauksella.
Aivan ottelun loppuhetkillä, noin kolme minuuttia ennen päätösvihellystä, kotijoukkueen Jan Ekman vei Jaron johtoon ja peli näytti valuvan käsistä.
Miltei heti aloituksen jälkeen TP-Seinäjoki iski kuitenkin takaisin ja taas oli asialla Mikael Muurimäki, joka teki jo neljännen maalinsa Ykköscupissa.