Tappioton B kohtaa KPV:n

Jyri Hietaharjun ja Jussi Vasaran, sekä Jari Kujalan luotsaama tappioton B-juniorijoukkue ottaa lauantaina turnauspäivän päätteeksi mittaa Kokkolan Pallo-Veikoista. Matsi alkaa Wallsport Areenassa klo 18.00.

Viime kauden I divisioonassa joukkueet olivat peräkkäin kevätkierroksen jälkeen sarjataulukossa. SJK-junioreilla pisteitä oli 16 ja ne oikeuttivat sarjassa neljänteen sijaan. KPV puolestaan oli viides kerättyään pisteen vähemmän. Kevätkierroksen ottelun SJK vei nimiinsä peräti 6-0.

Syyskierroksella SJk voitti lohkon KPV:n sijoituttua kahdeksanneksi. SJK keräsi pisteitä 26 KPV:n saalistettua 13 pistettä.Syyskierroksen keskinäinen kamppailu oli huomattavasti tiukempi, joskin sekin kirjattiin toistamiseen kotikentällään kokkolalaisia vastaan pelanneen SJK:n nimiin numeroin 4-2.

Tähän mennessä B-junnut ovat pelanneet yhden yksittäisen harjoitusottelun ja kotiturnauksen, jossa matseja tuli neljä. VIFK:n kanssa pelattiin 1-1 tuossa yksittäisessä matsissa. Turnauksen avausmatsissa kaatui JIPPO 3-0. Toisessa pelissä joukkue venyi 1-1 -tasapeliin PK-35:n kanssa ja lohkovaiheen viimeisessä kamppailussa FC Viikingit taipui 2-1.

Näin joukkue eteni finaaliin, jossa se sai vastaansa toisen lohkon voittaneen VJS:n. Peli oli selkeitä numeroita tiukempi, mutta yhtä kaikki, 4-0 -voitto maistui kyllä kotijoukkueelle vallan kelvoillisesti.

Kun kaikki kansa on ensin seurannut 2003-ikäluokan turnausta koko päivän ja katsellut kolme SJK-junioreiden matsia, on siitä helppo jatkaa seuraamalla vielä B-junnujenkin peli illan päätteeksi.

Tervetuloa tsekkaamaan poikien joulunaluskunto.