Tasapeli 95 Mustille

TP-Seinäjoen Musta 95-joukkue pelasi perjantaina Ketturämäkön stadionilla 1-1 (0-0) –tasapelin sarjaa johtavan vaasalaisen FC Sportin kanssa.Musta joukkue oli saanut avuikseen viisi nuorempaa pelimiestä ysikutosista, eli Mikko Lampisen, Oula Keski-Hynnilän, Verneri Rengon, Joona Ala-Hukkalan ja Saku Salon. Koko täyskäsi pelasi varsin mallikkaasti ja Lampisen lapikkaasta lähti myös kotijoukkueen johtomaali 56. minuutilla Tuukka Kankaanpään esityöstä.Vieraat tasoittivat ottelun vain pari minuuttia myöhemmin pallon sirvahdettua omasta pelaajasta verkkoon. ”Nuoret pojat onnistuivat ihan hyvin. FC Sportin ryhmä on sama, jolla he pelasivat viime kaudella sarjaa ylempänä VPS:n nimellä. Nyt VPS otti sen paikan ja Sport aloitti alempaa, eli siinä mielessä tämä oli ihan hyvä matsi meiltä. Koko joukkue taisteli hienosti”, tiivisti Kari Puhtimäki matsin tunnelmat.Joukkue pelaa seuraavaksi torstaina Alavuden Peli-Veikkoja vastaan.