Tasapeli jatkoi putkea

SJK-juniorit v Kungliga Wasa CF 2-2 (0-1)

23 min 0-1 Jari Koljonen

64 min 1-1 Sami Viljanen

68 min 2-1 Joonas Kuivalainen

73 min 2-2 Tony Björk (rp)

Sarjan kärkitrioon kuuluvat SJK-juniorit ja Kungliga Wasa CF kohtasivat Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelosessa lauantaina Seinäjoen Keskuskentällä. Pisteet jaettiin, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että kotijoukkueen tappioton syyskierros sai seitsemän peräkkäisen voiton jatkoksi tasapelin.

Toisaalta tasapeli tarkoitti myös sitä, että sarjassa kakkosena olevan vaasalaisjoukkueen ohittaminen lienee SJK-junioreille melkoisen haastava tehtävä, sillä pistejaon myötä ero joukkueiden välillä pysyi neljässä pisteessä.

Vierasjoukkueen ensimmäisellä jaksolla Jari Koljosen maalilla hankkima johto kesti reilun tunnin kohdalle saakka. Sen jälkeen peli kääntyi viiden minuutin sisään Sami Viljasen ja Joonas Kuivalaisen maaleilla kotijohdoksi.

Valitettavasti johto ei kestänyt loppuun saakka, vaan Tony Björk tasoitti pelin rangaistuspotkusta 73. minuutilla. Tuon osuman jälkeen ei verkkoja enää heilutettukaan.

Käytännössä tulos tarkoitti sitä, että SJK-juniorit tulee sijoittumaan ensimmäisellä Nelosen kaudellaan sarjassa kolmanneksi. Se ei suinkaan ole huono suoritus ja antaakin ihan hyvät lähtökohdat tulevia kausia ajatellen.