Taukojohdosta tappioon

SJK-junioreiden P15-ikäluokan ryhmä kärsi harmittavan tappion eilen JIPPO/LehPa YJ:lle Prunttimäessä, vaikka vielä tauolla joukkue johti ottelua. Lopulta itäsuomalaiset veivät kuitenkin sarjapisteet mukanaan numeroin 3-1 (0-1).

Jollakin tavalla joukkueen tekeminen ei ollut nyt samaa kuin esimerkiksi kamppailussa Kuopion Palloseuraa vastaan joku aika sitten. Vaikka SJK-juniorit johtikin tauolla, oli kotijoukkueena Prunttimäessä esiintynyt vierailija kuitenkin alituiseen riesana.

SJK-juniorit meni kyllä johtoon Eemeli Honkolan viimeistelemällä maalilla jo ottelun 11. minuutilla, mutta tehot jäivätkin sitten siihen.

Harmillista oli myös se, että maalivahti Asseri Heinämäki loukkasi itseään ja joutui jättämään kentän tauolla.

JIPPO/LehPa v SJK-juniorit 3-1 (0-1)11 min 0-1 Eemeli Honkola45 min 1-1 Atte Nuutinen55 min 2-1 Eeli Kinnunen67 min 3-1  Akseli Laitila