Kympeillä hyvä leiripäivä

SJK-junioreiden todella aktiiviset Kympit viettivät lauantaina leiripäivää ja nostattivat joukkueen jo ennestään hyvää joukkuehenkeä. Paikalla oli lähes koko ryhmä.

Aamu alkoi Seinäjoen Voimistelijoiden uudessa hienossa voimisteluhallissa. Pelaajat saivat laadukasta opastusta kehonhallintaan ja pääsivät temppuilemaan ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla vastuuvalmentaja Toni Lehtinen kävi pelureiden kanssa läpi keskusteluja menneestä kaudesta, omista vahvuuksista ja siitä, mitä vielä voisi itsekin harjoitella.

Lounas syötiin Mäkkärissä, minkä jälkeen päästiin treenaamaan jo niin tuttuun Wallsportiin. Treenit vedettiin hyvällä fiiliksellä ja pelaajilla oli selkeästi hauskaa kentällä. 

Treenien jälkeen suunnattiin OmaSp Stadionille kannustamaa SJK Akatemiaa AC Oulua vastaan. Kympit kannustivat SJK:ta Kloppien tutuilla chanteilla ja ottivat oppia Akatemian pelaajilta. Lopuksi kannustus palkittiinkin, kun Akatemia tasoitti yliajalla yhteen-yhteen kovaa AC Oulua vastaan.

Pelin jälkeen mentiin vielä yhdessä syömään yhteistyökumppani Pizzeria Piikkiin. Tähän oli hyvä päättää onnistunut leiripäivä ja lähteä kotiin hyvällä fiiliksellä,  vatsa täynnä. Voi vaan todeta, että meillä on kasassa loistava porukka! 

Klippi Wallsportista

Klippi Akatemia matsista

Linkki 1Linkki 2