Tenavatähdet pääosissa

Närpiön Kraft joutui taipumaan TP-Seinäjoen tenavatähtien näytöksessä Botniahallissa sunnuntai-illan lepakkovuorolla. Kotijoukkueena peliin lähtenyt TP-Seinäjoki pystyi kääntämään tappioaseman voitoksi lähinnä nuorten pelaajiensa ansiosta. Lukemat kirjattiin 2-1 (1-1).
Vain viikkoa aiemmin VPS:n kanssa 3-3 –tasapelin pelannut Kraft näytti nyt täysin toisenlaiselta. VPS:aa vastaan joukkue oli alituiseen vaarallinen, mutta nyt suurin into loppui johtomaaliin jo kymmenen minuutin jälkeen Kalle Simonsin lauottua pallon TP:n verkkoon.
Pruukilaiset eivät kuitenkaan hyytyneet maalista, vaan peli pyöri kohtuullisen mukavasti ja paikkojakin alkoi tulla. Tasoitusta saatiin kuitenkin odottaa ensimmäisen puoliajan viimeiselle minuutille, jolloin Lasse Männikkö pääsi tulittamaan tasoituksen pienehköstä kulmasta. Kraftin maalissa pelannut puolalaiskandidaatti ei tainnut olla aivan oikeassa kohdassa, mutta se ei oranssinuttuja haitannut.
Toinen puoliaika alkoi myös mainiosti. Matti Lammen loistava läpisyöttö tavoitti Toni Lehtisen, jonka hermoja ei tunnu vaivaavan mikään. Yksin läpi päässyt Toni katsoi mitä veskari tekee ja nosti silmiähivelevän kauniisti pallon yläkulmaan voittomaalin arvoisesti.
Peli oli aivan toisennäköistä kuin perjantain ottelussa FC Korsholmaa vastaan. Toki joukkue oli nyt palannut selkeään liberosysteemiin Petri Haapasalon johdolla, mutta myös muuten peli näytti pirteämmältä.
Voitto tarkoitti samalla sitä, että TP:llä on nyt kasassa neljä pinnaa kahdesta ensimmäisestä Ykkös Cupin ottelustaan. Edessä on toki vielä paha pohjoisen matka Oulun Tervareita ja Kemin Kingsiä vastaan.
TP:n kokoonpano: Luukkonen, Haapasalo, Oksanen (Hiekka), Kallio, Pensaari, Männikkö (Lampi), Hietaharju, Saarela (v, Ylihärsilä), Mäkipelkola (Jalasvaara), Järvinen (rasinmäki), Lehtinen