FC Korsholm kylvetti kokeiluryhmän

TP-Seinäjoki sai Mustasaaren Botniahallissa tylyn opetuksen siitä, mitä merkitsee tilanteiden hyödyntäminen, kun Kakkosen FC Korsholm otti selvän 3-0 (3-0) –voiton sarjaa ylempänä pelaavista vieraistaan.
TP lähti matsiin kokeilemaan neljän miehen linjapuolustusta, mutta tulos ei taatusti tyydyttänyt, sillä etenkin kotijoukkueen keskikentällä häärinyt kokenut Leo Tuisku osasi hyödyntää kokeilijoiden haparoinnin jakamalla namupalloja liian ylhäällä pelanneen linjan taakse.
Vajaat puoli tuntia TP-Seinäjoki toki hallitsi peliä näennäisesti, mutta tulosta ei tullut, eikä oikein edes paikkojakaan. Sen sijaan kotijoukkueen pienikokoinen Niklas Blomqvist iski komean johtomaalin 28. Minuutilla ja kuusi minuuttia myöhemmin Kimmo Siljander teki upeasti jo 2-0. Juuri ennen taukoa Caj Penttala takoi tulokseksi jo 3-0.
Räväkkä puoliaikapuhe pisti hieman yritystä oranssinuttuihin, mutta pelillisesti ottelu oli varsin köyhä. Vaihtokaruselli pyöri edelleen ja kaikki mukana olleet pääsivät kehiin.
Paras paikka siunaantui Anssi Koskelalle, joka puski pallon tolppaan. Maalissa aloittanut Jani Luukkonen ei osumille voinut mitään. Ilahduttavaa oli valmentaja Asko Ristimäen kummipojan, Kimmo Ristimäen, debyytti maalipuiden välissä.
TP:n kokoonpano: Luukkonen (Ristimäki), Pensaari (Niemi), Kallio, Männikkö, Lampi (Koskela), Häggblom (Saarela), Haapasalo (Hiekka), Oksanen, Rasinmäki (Ylihärsilä), Lehtinen, Mäkipelkola (Hietaharju)