Terolle debyytti reserveissä

Terolle debyytti reserveissä Aika huimaa on ollut vauhti 16-vuotiaan Tero Mäntylän jalkapallouralla viimeisen vuoden aikana. Vuosi sitten tähän aikaan nuori mies ei ollut itse vielä varma, että mahtuuko pelaamaan Suomen Kakkosessa TP-Seinäjoen väreissä. Eilen illalla hän kuitenkin debytoi englantilaisen Valioliigajoukkueen, Portsmouthin, reservijoukkueessa Arsenalia vastaan pelattuaan viime perjantaina ensimmäisen ottelunsa seuran akatemiassa Cardiff Cityä vastaan. Debyyttinsä Tero teki Arsenalia vastaan Portsmouthin kotiottelussa Westleigh Parkissa. Vierasjoukkue voitti ottelun 2-0 (1-0) iskettyään ensimmäisen maalinsa hiukan helposti. Osuma syntyi kun Arsenalin pelaaja laukoi noin 19 metristä ja kotijoukkueen maalivahti pudotti pallon. Siitä vieraiden hyökkääjä, Reece Murphy, pääsi tuikkaamaan irtopallon sisään.”Puolustuksellisesti peli meni mielestäni tosi hyvin ja itse pelasin 65 minuuttia alusta. Oli kyllä hyvä matsi. Mentiin kovaa ja liikettä oli tosi paljon. Pallollinen pelaaminen meni ihan OK, mutta siinä minulla on parannettavaa ja uskon, että se menee jatkossa paremmin kun saan lisää reservipelejä alle”, myhäili Tero tyytyväisenä ottelun jälkeen.Toisella puoliajalla Arsenal ratkaisi ottelun lopullisesti jo kun Tero oli vaihdettu kentältä. Vieraiden toisen osuman viimeisteli Nacer Barazite rankkarista.”Oli kyllä aika ja tila vähissä. Se on yksi juttu, että oli eri miehet rinnalla kuin kenen kanssa olen treenannut ja tottunut pelaamaan. Olen silti ihan tyytyväinen ja kokemuksenahan tämä oli aivan mahtava”, lisäsi Tero, joka tulee Seinäjoelle pääsiäisen viettoon.