Tiedoksi SJK-perheille

Provinssi 2018 ja yhteiset talkoot C15/03-, C14/04-, D13/05-, E11/07, E10/08- ja F8/10-ikäluokkien vanhemmille Seinäjoen leirintäalueella lähestyvät!

Provinssirock järjestetään tänä kesänä juhannuksen jälkeisellä viikolla. Tällöin SJK-juniorit ry tarvitsee perinteisesti pelaajien vanhempien apua Seinäjoen leirintäalueelle keskiviikosta 27.6. klo 16 alkaen sunnuntaihin 1.7. klo 16 asti.

D12/06-ikäluokka vastaa pullojen ja tölkkien keräyksestä sekä seuran toimialueiden loppusiivouksesta.

Nyt on aika ilmoittautua provinssin talkoohommiin, tee se välittömästi oman pojan ikäluokkasi joukkueenjohtajalle! Joukkueenjohtajalla on ikäluokan tavoitelista joukkueen vuoroista, jotka tulee saada täyteen. Tarjolla on siis järjestyksenvalvontaa ja Staff-tehtäviä (= leirintälipun/rannekkeen myynti, porttivahti, parkkialueet, opastus, valvonta, myyntitehtävät). Helppoa ja mukavaa hommaa, joista jokainen selviytyy. Järkkäreiksi tulevilta tarvitaan henkilötunnus väliaikaista jv-lupaa varten.

Seura maksaa jokaisesta tehdystä vuorosta joukkueelle korvausta seuraavasti:

Aamuvuoro klo 8-16 korvaus 35€/tehty vuoro, iltavuoro klo 16-24 korvaus 45 €, yövuoro klo 24-08 korvaus 70 € (huom. yövuorosta selkeästi parempi korvaus). Lisäksi jokainen talkoolainen saa vuorossaan yhden aterian ja kahvituksen.

Ennen jokaisen vuoron alkua annetaan vuoropäällikön toimesta ohjeistukset. Käskynjako tapahtuu leirintäalueen pääportin läheisyydessä järkkärikopin edessä aina 20 min. ennen oman vuoron alkua, joten tule ajoissa paikalle. Pysäköintitilaa löytyy Pruukin koulun pihasta, mutta mieluummin tule pyörällä tai kävellen (huom. Törnäväntie on suljettu Provinssin ajan to-su).

Tämä on erinomainen projekti tehdä omalle joukkueelle rahaa ja samalla turvata koko seuran tulevaisuus, olethan siis mukana ja ilmoittaudu heti joukkueenjohtajalle ja varaa omat vuorosi!