Tiikerit pommitti Apollon nurin

Joka vuosi SJK-junioreiden erityisliikuntaryhmä Tiikerit ja seinäjokelainen hyväntekeväisyysseura Apollo kohtaavat ystävyysottelussa, josta ei puutu hauskanpitoa tai jalkapallon riemua vähimmässäkään määrin.

Eilen tuota lystiä vietettiin Keskuskentän vieressä sijaitsevalla Harjoituskentällä aurinkoisessa ja leppoisassa syyskesän illassa varsin vauhdikkaan ja maalirikkaan koitoksen merkeissä.

Jos FC Bayern Münchenin 8-2 -voittoa Barcelonasta voi pitää kovana suorituksena, niin melko vakuuttavaa jälkeä teki myös Tiikerit. Joukkue johti ottelua jo 16-4, mutta lopussa nuo pinkit miehet hienoissa paidoissaan onnistuivat kaventamaan loppunumeroiksi 16-7.

x x x

Ottelu Apolloa vastaan pelattiin taas perinteisesti, eilen keskuskentän Harjoituskentällä. Peliaika oli 2x20min ja pienellä tauolla. Tuli paljon onnistuimisia jokaiselle tiikeri-pelaajalle ja vähänhän Apollokin onnistui, joissakin maalipaikoissaan.

Tämä oli todennäköisesti ainoa ottelu tällä kaudella, jos ei muita ystävyysotteluita pelailla.  Toinen puoliaika alkoi taas Tiikereiden hienoisella painostuksellaja hallintakin palkittiin parilla maalilla.

Tiikerit voittivat jälleen runsasmaalisen ottelun numeroin 16  –  7.  Maaleja tuli sen verran paljon,että kaikkea ei kirjurikaan ehtinyt kirjata, mutta ainakin Akin ja Joonaksen ehti kirjata. Tiikerit kiittää jälleen hyvässä hengessä pelattua ottelua ja vastustajaa. , Yleisöäkin oli jokin verran.

KIITOS KAIKILLE ASIANOSAISILLE! Toivottavasti otamme pian uudestaan!