TiPS jälleen kantona kaskessa

TiPS jälleen kantona kaskessa TiPS – TP-Seinäjoki 2-1 (0-1)38 min 0-1 Tommi Haanpää43 min 1-1 Juuso Simpanen70 min 2-1 Simpanen rp.TP-Seinäjoen B-juniorit kärsivät syyskauden toisen tappionsa SM-sarjassa Tikkurilan Palloseuran vieraana Vantaalla. TP oli varamiehisenä matkassa, eikä oranssipaitainen joukkue pystynyt aivan samantasoiseen esitykseen kuin muutamassa aiemmassa ottelussa.Ensimmäisen puoliajan lopussa näytti vielä hyvältä, kun Tommi Haanpää iski vieraat johtoon Jaakko Vähäpesolan laitettua hyvän pallon kotijoukkueen linjan taakse. TiPS:n tasoitus tuli heti toisen jakson alussa onnettomien sattumien ja vaiheiden jälkeen, ja TP peli sekosi tuohon tapahtumaan. Vaikka joukkue sai pelata viimeisen puolituntisen ylivoimalla, siitä huolimatta TP ei saanut kontrolloituja hyökkäyksiä aikaan eikä pystynyt pitämään palloa omalla joukkueellaan. Voittomaalinsa TiPS sai nololla rangaistuspotkulla, jonka ottelun erotuomari vihelsi Niko Nauholzin ja kotijoukkueen hyökkääjän nojailtua toisiinsa.”Heikko esitys oli tällä kertaa, mutta tapa jolla peli ratkesi jäi kyllä kaivelemaan rankasti. TiPS hallitsi toista jaksoa ja rakensi maalipaikkoja eli siinä mielessä tulos oli toki oikeutettu. Meidän materiaali ei vaan kestä kolmen avainpelaajan puuttumista”, TP-valmentaja Esa Haanpää viittasi KPV-ottelussa loukkaantuneiden Jukka Aholan ja Jyri Reinilän sekä kuumeisen Niko Lehdontien poissaoloihin.TP-Seinäjoki: Benjamin Slotte, Niko Nauholz (71. Juuso Koskela), Jaakko Lampi, Juho Pajula (76. Ilkka Jaatinen), Vili Rajamäki, Karri Hiirikoski, Akseli Juslin, Saku Koskinen, Jaakko Vähäpesola, Samir Bouroussi, Tommi Haanpää