Toimijapalaverin saldoa

SJK-junioreiden toimijat, eli valmentajat, joukkueenjohtaja ja huoltajat kokoontuivat yhteistyökumppani Lähitapiolan tarjoamiin tiloihin tekemään yhteenvetoa menneestä kaudesta ja kuulemaan suunnitelmia tulevasta.

Seuran toiminnanjohtaja Hannu Huilla käsitteli alkupuheenvuorossaan seuran taloutta ja arkipäivän ongelmia toiminnan pyörittämisessä. Ehkä suurin ongelma tällä hetkellä on harjoitusvuorojen ja tilojen riittämättömyys, jonka myös Kari Kiviluoma toi esiin omassa puheenvuorossaan. Seuralla on joitakin tosi isoja ikäluokkia ja näiden valmennus ja valmentajien riittävyys myös puhututti väkeä.

Kari Kiviluoma kävi läpi seuran arvoja, jotka tulisi junioritoiminnan arkipäivässä näkyä ja olla koko seuran toiminnan ohjenuorana. Kari myös esitteli alkavan kauden toimijatilannetta, joka kuulosti hyvältä.

Joihinkin ikäluokkiin tarvitaan vielä lisätoimijoita mutta neuvottelut asian suhteen ovat käynnissä.

Jyri Hietaharju käsitteli seuratoimijan profiilia ja kävi läpi valmentajapolkua, joka seuran mahdollistamana on kaikille avoin ja siinäkin mielessä hyvällä mallilla, koska osa koulutuksista voidaan toteuttaa seuran omana koulutuksena.

Nelituntinen sessio päättyi yhteisruokailuun Piikissä, joka on merkittävimpiä tukijoita seurallemme.