Toimijoille mukavia etuja

Tervehdys kaikki SJK-junioreiden seuratoimijat!

Toimijoiden seurakausikortti ja kannattajajäsenyys 2019

SJK-junioreissa on seuratoimijoita (valmentajat, ohjaajat, joukkueenjohtajat, huoltajat, tilinhoitajat, työntekijät, hallitus) yhteensä noin 120. Se on mahtavan hieno määrä!

Se on myös korvaamaton voimavara seuralle, ilman teidän jokaisen panosta SJK-junioreiden toiminta ei olisi tällä tasolla mitä se nyt on. Kiitos että olet mukana!

Tänäkin vuonna jokaisella SJK-junioreiden seuratoimijalla on mahdollisuus lunastaa SJK:n Seurakausikortti itselleen sekä samalla seuran kannattajajäsenyys 2019 monine etuineen edulliseen 50 euron hintaan. Seurakausikortilla pääsee ilmaiseksi kaikkiin SJK:n (Kannattajapääty), JymyJussien ja SMJ:n naisten kotiotteluihin kaudella 2019. Kortilla saa lisäksi muita seuran neuvottelemia etuja.

Liitteenä on lasku, jolla voit maksaa seurakausikortin ja jäsenyyden. Mikäli et halua tai tarvitse Seurakorttia, maksa silti oheisella laskulla seuran henkilöjäsenmaksu 10 euroa vuodelle2019. Toivomme/edellytämme, että jokainen seuran toimija on myös seuran jäsen. Kirjoita laskun viestiosaan yhteystietosi jäsenrekisteriä varten.

Tähän 50 euron Kannattajajäsenyyteen sisältyy:

–          seurakausikortti SJK:n kannattajapäätyyn + JymyJussien ja SMJ:n kotiotteluihin.

–          SJK-junioreiden henkilöjäsenmaksu 10 €.

–          SJK-junioreiden kevytpipo.

–          Seurakausikorttia näyttämällä saat alennusta Seinäjoen leirintäalueen Minigolfista sekä seuran kesänviettopaikka Pruukinrannan vuokrasta (-10 €/vrk).

–          Lisäksi kortilla saa etuisuuksia/alennuksia seuran yhteistyökumppaneilta. Esim. urheiluvälinehankinnoista Intersportista, auton katsastuksesta E-P:n Katsastuksesta, auton pesusta ja pizzoista Törnävän Nesteeltä, hiusten leikkuusta HairHousesta, ym. Näistä tietoa lisää myöhemmin.

10 euron henkilöjäsenmaksuun nämä etuudet eivät sisälly.

HUOM! Kaikki kannattajajäsenmaksut tilitetään suoraan SJK-junioreiden Respect-rahastotilille, josta tuetaan seuran vähävaraisten perheiden lasten jalkapalloharrastusta. Tulot menevät siis hyvään tarkoitukseen!

Käytetään viime vuonna jaettuja Seurakausikortteja. Suorituksesi jälkeen saat ohjeet miten pystyt itse aktivoimaan kortin. Mikäli et viime kaudella lunastanut Seurakausikorttia, saat noutaa sen SJK-junioreiden toimistosta maksun jälkeen.

Myös jokainen SJK:n juniori (2012-2004-syntyneet) saa tänäkin vuonna Seurakausikortin. Kortti sisältyy pelaajan seuramaksuun.

Toimi siis heti ja suorita kannattajajäsenyysmaksusi niin pääset nauttimaan otteluista ja muista eduista!

Terveisin

Hannu Huilla

PS SJK-juniorit siirtyy myClub-toiminnanohjausjärjestelmään lähiaikoina. myClubin avulla pystymme parantamaan mm. jäsen- ja pelaajarekisteriä, laskutusta, tapahtumailmoittautumisia, läsnäoloseurantaa ja jäsenviestintää, ym. myClub tulee helpottamaan huomattavasti myös ikäluokkien toimintaa. Lue lisää www.myclub.fi Asiasta järjestetään koulutus joukkueiden toimijoille tammi-helmikuun aikana.

Linkki 1