Toinen peräkkäinen kotivoitto

SJK-juniorit otti toisen peräkkäisen kotivoittonsa kaadettuaan VPS J:n Suomen Palloliiton Läntisen alueen Nelosen C1-lohkossa. Pitkään maalittomana edennyt ottelu ratkesi lopulta toisen puoliajan alkupuolella ja näin lukemat merkittiin kirjoihin ja kansiin 3-0 (1-0).

Ottelun käsikirjoitus oli hyvin selkeä alusta saakka, vaikka kotijoukkue ei kyennytkään hyödyntämään pelillistä ylivoimaansa maalien muodossa ennen kuin kamppailun 41. minuutilla, jolloin pallo vietiin pilkulle ja edellisessä ottelussa maalien makuun päässyt Tommi Haanpää viimeisteli rankkarista johtomaalin.

Paikkoja oli ennen tuota osumaakin, sillä niin Haanpää, kuin Matti Vähäpesolakin olivat erittäin lähellä avausmaalia ja Tommi Luopajärvi sellaisen jo tekikin, mutta syystä tai toisesta lippu nousi, vaikka Tuomas Rintamäen syöttö kyllä näytti katsomosta nähden lähtevän takaviistoon.

Joka tapauksessa taukojohto oli vähintään ansaittu ja toisen jakson alussa peli ratkesi varsin helposti. Ensin Joonas Kuivalainen tulitti aivan uskomattoman maalin puolivolleystä 56. minuutilla ja vain kolme minuuttia myöhemmin Haanpää kasvatti kauden maalisaldonsa jo kuuteen osumaan kolmessa matsissa.

VPS J pääsi muutamaan kertaan kokeilemaan vastaiskuillaan, onko nuori Saku Kankaanpää hereillä maalinsa suulla ja joka kerta veskari myös nollasi vieraiden yritykset.

Voitto nosti SJK-juniorit tilapäisesti sarjan kärkipaikalle, sillä ottelu oli tiistain ainokainen. Seuraavaksi SJK-juniorit kohtaa Nelosessa vieraskentällä Lapuan Virkiän 22. heinäkuuta.

SJK-juniorit v VPS J 3-0 (1-0)

41 min 1-0 Tommi Haanpää (rp)

56 min 2-0 Joonas Kuivalainen

59 min 3-0 Tommi Haanpää