Toinen puoliaika ratkaisi

SJK-juniorit – FC KOMU 4-1 (1-1)39 min 0-1 Teemu Heiskari44 min 1-1 Tommi Luopajärvixx min 2-1 Joonas Kuivalainenxx min 3-1 Johan Lambergxx min 4-1 Joni RintataloSJK-juniorit siirtyi Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosen kärkipaikalle kaadettuaan ensimmäisen tunnin ajan todella tiukan vastuksen antaneen mustasaarelaisen FC KOMU:n lopulta selvästi.Vierasjoukkue meni ehkä vastoin pelin kuvaa johtoon ensimmäisellä puoliajalla taannoin mm FC KIistoa edustaneen Teemu Heiskarin osumalla. Varsin vahvalla ryhmällä pelissä ollut kotijoukkue toki vei peliä ja painoi hyökkäyksiään aktiivisesti kohti mustapukuisen vierailijan maalia, mutta viimeistely jätti toivomisen varaa.Tasoitusmaalin kotijoukkue onnistui kuitenkin viimeistelemään, Seinäjoen Ravikeskuksen kauniistikin ilmaistuna epätasaisella nurmella, juuri ennen puoliaikaa. Asialla oli kauden neljännen maalinsa neljässä pelaamassaan ottelussa viimeistellyt Tommi Luopajärvi.Toisella puoliajalla pelinkuva pysyi samanlaisena kuin se oli jo ensimmäisellä. Kotijoukkue painoi ja FC KOMU otti vastaan pyrkien vain pitämään bussinsa käynnissä loppuun saakka. Suunnitelma toimi teoriassa reilun tunnin ajan. Kun Joonas Kuivalainen kuitenkin vihdoin ja viimein vei SJK-juniorit johtoon, tuntui vierasjoukkueen bussin takki tyhjenneen samassa kohtaa, sillä vain neljä minuuttia myöhemmin Johan Lamberg lisäsi johdoksi jo 3-1.Viitisen minuuttia ennen ottelun loppua todella tehokkaasti koko kauden häärännyt Joni Rintatalo niittasi loppunumeroiksi 4-1 tehden kauden 10. maalinsa seitsemässä Vitosen pelissä.Voitto siis siirsi SJK-juniorit sarjan kärkeen oyhden pisteen turvin. Luonnollisestikin ABC/Strömsöllä on yksi matsi vähemmän pelattuna tällä hetkellä, eli vaasalaiset todennäköisesti ottavat kärkisijan uudelleen haltuunsa kohdatessaan kotikentällään kahdeksantena olevan APV:n.SJK-junioreiden mielenkiintoisista numeroista pitää mainita ehdottomasti se, että joukkue on tarjonnut peliaikaa jo 49 eri pelaajalle Vitosen otteluissaan tämän kauden 14 ottelussa, eli ihan mistään varsinaisesta permanenttikokoonpanosta ei voida puhua. Maalintekijöitä joukkueessa puolestaan on jo 23. Seuraavan kerran SJK-juniorit jatkaa Vitosen pelejään ensi viikolla. Ensin on edessä reissu Sundomiin ja perjantaina saapuu vielä sarjassa kolmantena neljän pisteen päässä vaaniva Ilmajoen Kisailijat Kyrkösjärven tekonurmelle.