Toinen voitto Oulussa

Toinen voitto Oulussa TP-Seinäjoki – FC Lynx 4-0 (1-0)06 min 1-0 Juuso Koskela31 min 2-0 Juho Pajula (rp)38 min 3-0 Jaakko Vähäpesola49 min 4-0 Jaakko VähäpesolaPäivän ensimmäisessä ottelussaan OLS:n numeroin 2-1 kaatanut TP-Seinäjoen B-juniorijoukkue lähti Oulun turnauksen toiseen otteluunsa FC Lynxiä vastaan parantamaan peliään siinä myös onnistuen. Tosin vastustajakaan ei ollut samaa tasoa kuin OLS, joten peli oli nuorille pruukilaisille helppo.Ensimmäisen maalin iski jo kuuden minuutin jälkeen Juuso Koskela. Toisella puoliajalla tahti kiihtyi ja heti ensimmäisellä minuutilla Juho Pajula sai tehdä päivän toisen maalinsa, tällä kertaa pilkulta.Ottelun kaksi viimeistä maalia viimeisteli ennen ottelua hieman vatsavaivoja potenut Jaakko Vähäpesola, joka tuli vaihdosta kehiin. "Vähiksen" maalisaldo on ensimmäisen päivän jälkeen kolme osumaa. TP-Seinäjoki ja Tervarit voittivat molemmat ottelunsa lauantaina. Sunnuntaina TP-Seinäjoki kohtaa ensin Rovaniemen Palloseuran ja viimeisessä koitoksessa juuri Tervarit."Nyt pallo liikkui aivan toisella tavalla kuin ensimmäisessä matsissa. Vastustajakaan ei ollut toki niin hyvä, mutta pojat repivät heidän alakertansa täysin riekaleiksi yhden-kahden kosketuksen pelillä. Lisäksi alakerta pelasi nyt mainiosti. Meillä oli paikkoja lisämaaleihinkin, mutta hyvä näinkin", iloitsi valmentaja Keijo Kotamäki.TP_Seinäjoen Vili Rajamäki katseli ottelussa punaista korttia napattuaan alimpana miehenä vastustajan karkuteille matkalla ollutta pelaajaa kädestä kiinni. Ulosajo ei kuitenkaan aiheuta pelikieltoa huomiselle.TP-Seinäjoki: Toni Koivusaari (31. Joonas Kuivalainen), Jesse Jääskeläinen (31. Samuli Kiviaho (35. Eero Rantanen)), Vili Rajamäki, Juho Pajula, Lauri Latvala, Miika Korpela, Saku Koskinen (41. Kalle Taimi), Niko Lehdontie, Teemu Penninkangas (20. Jaakko Vähäpesola), Juuso Koskela, Jarno TakamäkiTurnauksen ohjelmaLauantai 22.3.200810.00- 11.30 OLS- Tervarit 1-2 (1-2)11.30- 13.00 RoPS- FC Lynx 0-1 (0-1)13.00- 14.30 TP-Seinäjoki – OLS 2-1 (0-1)14.30- 16.00 Tervarit- RoPS 4-1 (3-0)16.00- 17.30 FC Lynx- TP-Seinäjoki 0-4 (0-1)Sunnuntai 23.3.200810.00- 11.30 TP-Seinäjoki – RoPS11.30- 13.00 FC Lynx- OLS13.00- 14.30 Tervarit- TP-Seinäjoki14.30- 16.00 OLS- RoPS16.00- 17.30 FC Lynx- Tervarit