”Tonolle” kauden kahdeksas

”Tonolle” kauden kahdeksas FC Hakan Toni Lehtinen iski kauden kahdeksannen maalinsa kun kotijoukkue kaatoi Veikkausliigan suurimmalla budjetilla matkassa olevat vierailijansa, Turun Palloseuran 2-1. Lehtinen avasi ottelun maalihanat viimeistelemällä rankkarista avausmaalin ottelun 19. minuutilla. Rankkari tuli kun tilanteesta varoituksen saanut Ville Lehtonen kaatoi TP-Seinäjoen kasvatin läpiajossa.Toinen TP-Seinäjoesta Valkeakoskelle siirtynyt pelimies, Ville Pajula ei taaskaan mahtunut edes penkille. TPS:n kokoonpanosta puuttui TP-Seinäjoen seuraväelle tuttu mies, Chris CleaverVahvaa oranssinsävyä henkivä Vaasan Palloseura ilmoittautui lauantaina mukaan mitalitaisteluun. VPS vieraili valmentaja Janne Lindgergin, Tero Taipaleen ja Jani Uotisen entisellä kotiareenalla Myllykosken Saviniemessä ja nappasi pisteet mukaansa Taipaleen tekemällä maalilla numeroin 1-0.Ex-pruukilaisista olivat aloituksessa jo 12. minuutilla varoituksen saanut Ville Ylinen ja Jyrki Saranpää. Sen sijaan Jyri Hietaharju oli loukkaantumisen takia poissa ja Janne Ahola istui Jari Kujalan seurana penkillä kakkosveskarin ominaisuudessa.VPS:n voitto tiivisti entisestään Veikkausliigan keskikastia. Moisella menolla vaasalaiset raitapaidat ovat jo nousseet mukaan mitalitaisteluun, sillä ero pronssiin on enää neljä vaivaista pistettä.