Tonolle maali – muille minuutteja

Tonolle maali – muille minuutteja Veikkausliigan toisella kierroksella FC Hakan Toni Lehtinen ehti olla monessa mukana. Valkeakoskelaiset kaatoivat kotonaan Kuopion Palloseuran selvästi 3-0 (2-0) ja ”Tono” iski yhden joukkueensa maaleista.Jo ennen maaliaan hän ehti hankkia rankkarin ottelun seitsemännellä minuutilla KuPS-vahti Ville Iiskolan kaadettua läpiajossa olleen miehen. ”Tonon” pilkku ei kuitenkaan vielä maalia tilille tuonut, mutta 83. minuutilla sekin nähtiin.Toinenkin TP-Seinäjoen kasvatti, Ville Pajula pääsi kehiin, mutta vasta ottelun 85. minuutilla, eli pitkään ei ”Vipi” päässyt pelistä nauttimaan. KuPS:n väreissä ex-teepeeläinen, Miikka Turunen pelasi täydet minuutit.Sunnuntaina FF Jaron Mathias Kullström valittiin ”Ottelun vakuuttajaksi” pietarsaarelaisten otettua maukkaan ja ansaitun voiton FC Hongasta lukemin 1-0 (0-0). Sen sijaan maalivahti Markus Koljander oli edelleen kakkosveskarina.Vaasalaiskvartetista kolme sai minuutteja VPS:n hävittyä kirvelevästi FC Lahdelle 1-0 (0-0). Jyri Hietaharju pelasi jälleen täydet minuutit Jyrki Saranpään tultua kehiin tauolta Toni Hahdon tilalle. Myös Ville Ylinen pelasi kauden ensimmäiset liigaminuuttinsa korvattuaan 65. minuutilla Raphael Ederehon. Janne Ahola oli kakkosveskarina penkillä.MyPan hävitessä kotonaan IFK Mariehamnille 2-0 (1-0), istui Jani Luukkonen kotijoukkueen kakkosveskarina penkillä.TPS:n avauksessa ollut Chris Cleaver koki valitettavan kovia jo 11. minuutilla FC Interin nöyryytettyä isäntiä peräti 4-0 (3-0). Tiettävästi ”Liiverin” ristiside repesi ja kausi saattaa valitettavasti olla kokonaan paketissa.