Toukokuun kenttä- ja vuoroasiaa

Tässä SJK-junioreiden infoa tulevan toukokuun asioista kenttien ja treenivuorojen suhteen.

1) SJK-j Vakiovuorot loppuvat Wallsportissa huhtikuun lopussa. Eli Toukokuun harjoitusvuorot joukkueet varaavat itse Wallsportista. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Se on varmaa, että tunkua halleihin on.

2) Allekirjoittanut on Piirien pelien vuorot SJK-junioreiden kotiotteluiden osalta jo varannut P12 ikäluokasta eteenpäin.

   Nuoremmista ei ole vielä sarjaohjelmia / runkopäiviä Piiristä tullut.

3) Elisa Monitoimihallilla harjoittelevat joukkueet voivat käyttää ns. vakiovuoroja niin kauan, kun kaupungin nurmikentät

   aukeavat. Olen näin sopinut tiistaina Jarkko Tenkulan kanssa.

Mutta se on varmaa, että Wallsportia, Oma SP Stadionia ja Elisa Monitoimihallia joudutaan harjoitteluun käyttämään Toukokuun aikana.

Arvio on, että nurmikentät aukeavat toukokuun 2.viimeisellä tai viimeisellä viikolla. Kaupungin Liikuntatoimi päättää tämän asian ja siitä ilmoitetaan seuroilla, kun ovat sellaisessa kunnossa että ne avataan harjoittelulle.

Kyrkösjärven Tekonurmikenttä pitäisi olla valmis Toukokuun viimeisellä viikolla. Sinne olen vuoroja SJK-junioreille anonut ja niitä olemme saaneetkin.

Täällä vuorot ovat seurojen käytössä heinäkuun alussa. (kts. alla oleva kappale)

Joupiskan tekonurmikentän pinta uusitaan kesäkuun aikana. Eli se on poissa käytöstä arviolta kesäkuun ajan. Ei ehkä koko kuukautta.

Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Tämä tarkoittaa sitä, että Joupiskan kesäkauden vuorot siirtyvät Kyrkösjärven Tekonurmikentälle kesäkuun ajaksi.

Tulee varmaan hieman asioita sekaamaan ja vaikeuttamaan, mutta Kaupungin Liikuntatoimi lupasi informoida seuroja, kuinka tilanneet etenevät ja allekirjoittanut jakaa infon SJK-j joukkueille eteenpäin parhaansa mukaan.

Onneksemme nurmikentät ovat kesäkuun alusta SJK-j joukkueiden (ja muidenkin) käytössä, joten tästä melko varmasti selvitään kunnialla.

Eli infoa pukkaa myös jatkossakin!

Ystävällisin terveisin

Kari Kiviluoma