TP haki pinnan Tammelasta

TP haki pinnan Tammelasta 16.08. TPV – TP-Seinäjoki 1-1 (1-0)42 min 1-0 Eduardo56 min 1-1 Mika KallioTP-Seinäjoen ensimmäinen ottelu Ykkösen ylemmässä loppusarjassa sujui Tampereella tasapelin merkeissä viime viikonlopun tuttua vastustajaa, TPV Tamperetta vastaan. Pinnat jaettiin 1-1 (1-0) kotijoukkueen johdettua tauolla.Pelin ensimmäisen puoli tuntia TP oikeastaan jopa hallitsi ottelua, mutta viimeisen vartin piti nimissään kotijoukkue. Maalinsa TPV sai vapaapotkusta, jonka ampui juuri ennen taukoa yli muurin etuyläkulmaan brassi Eduardo."Ehkä sen olisi voinut saada, vaikea sanoa", mietti joukkueenjohtaja Rauno Viitasaari maalia, mutta pinna kuitenkin lämmitti.Asetelmahan oli oikeastaan sellainen, että tappiolla olisi kumpi tahansa joukkue saanut erittäin suurella todennäköisyydellä haudata haaveet noususta. Nytkin nousu vaatii voittoputkea.Sami Sinkkonen esitti muutamia erinomaisia torjuntoja ensimmäisellä jaksolla pelaten varmasti.Toisella puoliajalla TP-Seinäjoki puristi tasoihin, kun Toni Suutari keskitti kulmalipulta yli kaikkien ja Mika Kallio tuli vauhdilla puskien pallon verkkoon.TPV:lla oli mahdollisuus jälleen pistää pallo rankkaripilkulta maaliin, mutta viimeksi epäonnistuneen Antal Simonin sijaan nyt pallon tulitti yli maalin Eduardo. Rankkari tuli, kun Mark Joseph kaatoi TPV:n uuden britin Kevin Thomasin.TP-Seinäjoen uusi Englannin apu, Richard Hodgson, ei vielä ehtinyt antaa selvää kuvaa osaamisestaan tultuaan peliin sen verran myöhään Jouni Santasen tilalle. Richard saapui Seinäjoelle torstai-iltana ja on pelannut viime kaudella Nottingham Forestin nuorten- ja reservijoukkueissa tehden siellä parikymmentä maalia."Ei se pahalta näyttänyt ollenkaan. Alku oli ihan OK ja olihan Tontokin läpi", kuittasi tapahtuman joukkueen mukana jo harjoitteleva Arto Jalasvaara katseltuaan peliä vielä toistaiseksi kentän laidalta.