TP tyrmäsi taas

TP tyrmäsi taas TP-Seinäjoki – Norrvalla FF/2 6-1 (3-0)24 min 1-0 Juho Pajula (rp)27 min 2-0 Jyri Reinilä33 min 3-0 Ville Pakkala63 min 4-0 Samir Bouroussi66 min 5-0 Sami El-Bash81 min 6-0 Karri Hiirikoski87 min 6-1 Per-Axel KarlssonTP-Seinäjoen laajalla materiaalilla pelaava nuorekas edustusjoukkue otti jälleen yhden tyrmäysvoiton Nelosessa niputettuaan Kakkosessa pelaavan Norrvalla FF:n kakkosryhmän sateisessa Prunttimäessä selkein lukemin. Voitto oli Esa Haanpään suojateille neljäs peräkkäinen ja kuudes ottelu peräkkäin ilman tappiota.Vaikka ottelun ensimmäiset reilut 20 minuuttia pysyivätkin numerollisesti tasaisina, oli kotijoukkueella muutama namupaikka mennä johtoon. Pelin ensimmäinen osuma nähtiin kuitenkin vasta 24. minuutilla, jolloin vieraiden puolustus joutui kaatamaan vahvasti pahantekoon matkalla olleen Ville Pakkalan sääntöjen vastaisesti ja Juho Pajula teki pilkulta kauden neljännen osumansa Nelosessa.Vain kolme minuuttia myöhemmin vieraat saivat lisää kylmää vettä niskaansa muutenkin kuin taivaalta. Jyri Reinilä viimeisteli 2-0 Anssi Syrjämäen oivallisesta kulmurista ja 33. minuutilla pääsi Ville Pakkala tekemään taukojohdoksi 3-0 Jukka Yli-Rengon hyvästä keskityksestä. Maali oli Pakkalalle kauden yhdeksäs.Toisella puoliajalla vaihdosta kentälle tullut Samir Bouroussi esitteli tekniikkaansa tehden yhden ottelun komeimmista maaleista narutettuaan vieraiden alakerran ja päälle päätteeksi vielä veskarinkin. Peliaikaa oli tuolloin käytetty 63 minuuttia. Kolme minuuttia myöhemmin Anssi Syrjämäki laittoi keskityksen rangaistusalueelle ja pallo tuli Sami El-Bashille, joka pääsi Bouroussin tavoin avaamaan kauden maalitilinsä hyvällä laukauksella.Ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella nähtiin vielä kaksi maalia. Ensin Anssi Syrjämäki pisti hyvän ristipallon Jaakko Vähäpesolalle, joka jatkoi pallon maalin eteen, mistä Karri Hiirikoski iski kauden toisen maalinsa. Tuon osuman jälkeen Norrvalla FF pääsi kaunistelemaan loppunumeroiksi 6-1 ja rikkomaan samalla melko helpolla päässeen Atte Tervasmäen nollan. Osuman viimeisteli kulmurin jälkitilanteesta Per-Axel Karlsson.Voitollaan TP-Seinäjoki vahvisti paikkaansa Nelosen kärkiryhmässä. Piikkipaikkaan on matkaa vain kaksi pistettä, joten jopa sarjan voitto on edelleen mahdollinen. Toki se vaatii Sundom IF:n ja Kaskö IK:n pistemenetyksiä jatkossa. Sinällään olennaista on vain sijoittua kolmen kärkeen, sillä kolme parasta saa kuusi kotiottelua syyskaudelle.Tällä hetkellä vaikuttaa melko vahvasti siltä, että TP-Seinäjoki tulee olemaan melko hankala pala monelle vastustajalle jatkossakin. Joukkueen peli rullaa isolla kentällä erittäin mukavasti ja tehoja löytyy todella laajasti, sillä tähän mennessä on jo 14 pelaajaa päässyt tällä kaudella maalien makuun.TP-Seinäjoki on tähän mennessä tehnyt maaleja varsin tehokkaasti. Neljän viimeisen ottelun saldo on peräti 28 maalia ja koko kauden keskiarvo muhkeasti yli neljä maalia matsia kohti. Samaan hengenvetoon voi todeta joukkueen puolustuksen olevan yksi lohkon tiukimmista. Kotijoukkueesta on melko vaikea listata yksittäisiä pelaajia näin vahvan esityksen jälkeen. Samaa on toki voinut sanoa muutaman kerran peräkkäin, sillä parin viikon aikana ei vastustajista ole isommin ollut harmia. On kuitenkin syytä pitää mielessä, että Kolmosesta on tulossa muutama varsin hyväkin nippu syyskierrokselle mukaan, sillä siellä on 11 joukkueella edelleen mahdollisuus kuuden sakkiin. TP-Seinäjoki: Atte Tervasmäki, Ilpo Tuulari (v, 68. Janne Kotamäki), Juho Pajula, Vesa Kivimäki, Jaakko Lampi (55. Jaakko Vähäpesola), Timo Rauhala (55. Karri Hiirikoski), Saku Koskinen (61. Sami El-Bash), Jyri Reinilä (68. Olli Rintamäki), Anssi Syrjämäki, Ville Pakkala, Jukka Yli-Renko (46. Samir Bouroussi)