TP viimeisteli terävämmin

TP viimeisteli terävämmin Lapuan Virkiä tarjosi erinomaisen kovan vastuksen Liuhtarin pehmeällä kentällä pelatussa harjoitusottelussa TP-Seinäjoelle. Oranssinutut olivat kuitenkin terävämpiä viimeistelyssä ja ottivat voiton ansaitusti numeroin 2-1 (1-1).Hyytävän kalseassa keväisessä tihkusateessa pelattu ottelu lähti käyntiin TP:n painostuksella, joka tuotti pari kulmuria. Kertaalleen pallo kolahti myös ylähirteen Cassianon nostettua pallon yli Virkiä kokkolalaismaalivahdin.Kotijoukkueella oli pari KPV:n ulkomaanapua ja maalivahti joukkueessaan, mutta myös muuten joukkue on mennyt eteenpäin huimin harppauksin talven treenipelistä. Vieraat olivat silti hanakampia, mutta avausmaalia saatiin odottaa aina 34. minuutille, jolloin topparina pelannut Lasse Männikkö nousi vahvasti ajaen röyhkeästi aina Virkiän rankkualueen rajalle saakka. Siellä hän löysi syötöllään Mikko Ylihärsilän, joka viimeisteli maalivahdin käsien kautta johtomaalin.Virkiä tuli kuitenkin tasoihin juuri ennen taukovihellystä saatuaan kulmapotkun TP:n maalista katsottuna vasemmalta. Viime kaudella Ykkösessä maaleja taituroinut Dawda Bah nousi ylimmäksi ja puski pallon vastustamattomasti ohi hyvän ottelun pelanneen Janne Aholan. Toisella puoliajalla peli eteni saman juonen mukaisesti ja suurin osa ottelusta taisteltiin keskikentällä. Aivan kuten ensimmäiselläkin puoliajalla, Virkiällä oli omat paikkansa toisellakin. Silti se oli TP, joka ratkaisi ottelun.Mikko Ylihärsilä punnersi pallon Mikael Muurimäelle, joka karkasi läpi kiertäen maalivahdin ja juosten pallon tyhjään maaliin. Peliä oli tuolloin käyty tunnin verran, eikä sade helpottanut vieläkään.Reilu vartti ennen ottelun loppua valmentaja Thomas Dunne vaihtoi kaikki viisi mukana ollutta pelaajaa penkiltä kehiin. Se ei silti vaikuttanut pelin kulkuun. Itse asiassa Henri Salolla oli tuona aikana peräti neljä mainiota paikkaa kaunistella numeroita, mutta taivaankappaleet eivät kerta kaikkiaan olleet nyt ”Hemun” puolella.TP-Seinäjoki: Janne Ahola, Henri Erti, Lasse Männikkö, Vesa Kivimäki, Anssi Syrjämäki, Johannes Saranpää, Jere Jääskeläinen, Cassiano, Ville Pajula, Mikko Ylihärsilä, Mikael Muurimäki (Vaihdosta: Matti Tervasmäki, Juha Syrjälä, Henri Salo, Vesa Kujanpää, Sami El Bash)